Light Brown kawan baru aku. Mabel Shoes Brand



hey uols,

jumpa lagi kita kan?

ok before we go more futher, I would love to bring you guys to have a quick peak at this entry. If you have read it before lah! pasal Laser Warzone di antara bloggers ^_^

On that time kita orang asyik duduk dalam ruang menunggu, tunggu apa? tunggu giliran nak menembak blogger yang lain lah uols. Jangan cakap aku tembak ramai juga lah tapi sekali lawan team cik epal kalah gak, ko rasa? dah macam tikus jumpa cobra haha terus jadi celah gigi. ko ghase?

time team lain tu sibuk berperang di dalam medan perang aku sempat ke kedai sebelah untuk cuci mata uols, hajatnya nak jalan-jalan cuci mata sekali tengok kedai kasut kat sebelah tu melambai-lambai aku untuk try. sekali try satu kali try dua kali try tiga kali 
Okay! I'm gonna buy this one~
gituuuuu
 ok korang pilih mana satu yang korang berkenan?
kalau aku more into light brown dan juga black color.
Hello my name is Kifli Mally the feelingness of become the jambu boy haha
ouh yeah do ignore my hair. Itu rambut panjang sekarang ni rambut I dah pendek ok, 
pendek takat mana?
sependek-pendek alam ok! sangat pendek. Macam mana korang tengok Zayn Malik nye style rambut macam tu lah concept I sekarang ni

 
do not look at the green shoes haha, itu adalah vincci collection 
dan kasut tu pun dah ranap okay.
I pun tak taw apa jadi dah dengan Kasut tu
 hurm sesuai dengan kaki i yang bersaiz gajah ni. light brown look nice right?
eh jangan gelojoh sangat sebab ada 3 pilihan color yang lain
 
Apa pendapat uols dengan Dark Brown ni?
hurm sangat classy dan sesuai untuk aktiviti yang lasak kan?
tengah pening nak buat comparison diantara Light Brown and Dark.
well actually its not hard for me to choose cos if you guys realized the global trend more into Brown.
Tak kesah lah Dark Brown or Light Brown ^_^
 so i decided to collect Light Brown as my new walking companion haha 

#stay tuned people for more shoes/sneakers collection ^_^

4 comments :

Khai Artzfar said...

amboi gambor tuan lebih dari kasut haha

Kifli Mally said...

@Khai Artzfar huh yeke? maafkan saya, lain kali saya janji tak buat lagi :)

hehe~

Kak Senduk said...

Kaya xpe

Kifli Mally said...

@Kak Senduk Amin~ haha biadap ek carutan ko kak senduk, aku cili kang biar berpijau haha