Second Cash Out dari Nuffnang



hye uols,

yahooooooooooo jubaidah melompat kegembiraan petang tadi bila housemate dia menghulurkan sampul surat. Lebib-lebih lagi bila ianya datang dari En Nuffnang ^_^ confirm itu cheque yang di idam kan haha
Hurm agak lama juga lah nak tunggu cash out ni uols, sebulan lebih juga lah masa process dia. Lebih kurang dengan cash out aku yang pertama hari tu tunggu dalam sebulan lebih gak. Biasalah process dan procedure banyak kot kena lalui.

So jubaidah pun tengah feeling dan verangan.
 so uols semua nak jubaidah belanja tak? haha
ada hati ek nak minta jubaidah belanja, jumpa jubaidah pun uols semua takut lah seganlah macam mana jubaidah nak beramah mesra dengan uols semua haha
don't worry jubaidah won't bite~
hurm setakat earning yang jubaidah dapat ni tak dapat lah setanding dengan blogger otai yang lain. Yang lebih tip top dan lebih celebrity dari jubaidah ni. So korang tolong lah rajin melekat kat blog jubaidah ni k,
takat tu je lah dulu yer, jubaidah nak sambung basuh kain ni. Washing Machine rosak so kena pergi belakang sungai cheras basuh kain uols ala2 putri bunian haha

eh eh kalau tak silap ni untuk bufday present mek yang ke 25 ahaks~ 
malas tol nak update entry pasal bufday sendiri ^_^
k daaaaaa~

6 comments :

*wink* said...

wah..rezeki tuuu

Kifli Mally said...

@*wink*amin uols~

Lynn Easyanz said...

mek..wat tutorial tudung bleh?suweet lak tgk..hehe..anyway..bile nk open table?ngee=D

Kifli Mally said...

@Lynn Easyanz haha hanya kak senduk sorang je yang boleh buat tutorial tudung tu :)

akuzle ayu said...

Akak belum penah mkn kat TGIF. *wink wink*

Kifli Mally said...

@akuzle ayu haha insyahAllah kak satu ari nanti KM ajak akak sekeluarga makan kat TGI ok :)