May 16, 2013

Parodi Sharifah Sakinah by Kifli Mally



hi uols,

seperti yang aku janjikan semalam dekat entry aku pasal Parodi BOBO-kisah hati, aku ada cakap tunggu ye parodi dari aku pula. Dah lama juga tak mengajuk perbuatan orang ni. Hello hadek-hadek of course lah kebolehan untuk mengajuk. Biasanya benda ni kenalah ada trendsetter baru orang lain boleh ikut kannnnn.
So alang-alang ni tengah panas pasal Sharifah Sakinah so korang tengoklah macam mana akak ngajuk dia yer ^_^ tak suka jangan tengok, suka tengoklah lama biar biol kepala hotak korang haha
Alamak hari ni dah hari guru lah wey.
dan aku tak sempat lagi nak shoot video pasal hari guru. Kalau hari ibu tu aku dah lah upload isk macam mana nak perah idea last-last minit macam ni kannnn.

Tak pelah kita tengok esok. Kalau ada video tu meaning tak lain tak bukan ada lah terpampang kat blog aku ni. Wey aku ingat kan selama ni aku taip entry takde orang baca. Rupanya ada gak makhluk tuhan yang boleh tersesat masuk dalam blog aku ni.

Lepas ni aku nak pasang bubu ikan kat dalam blog aku ni, sekali korang masuk tak boleh nak keluar. hahahaha Dan apa yang pasti majoriti yang baca blog aku ni wanita tulen dan wanita tak berapa nak tulen dan juga ditambah dengan "nasi goreng sutun" Thanx lah yer nasi goreng sutun sebab support akak walaupun uols semua jadi silent readers.
Oklah uols nak pergi mandi dulu ^_^

Stay Goddess people~

4 comments :

Azham Vsvc said...

Kifli cantik gila!!!!

Kucing Hitam said...

nanti bt parodi bbq birg bird lak hehehe
http://kucing-hitam.tk

Kifli Mally said...

@Azham Vsvc eh eh tu bukan saya lah hahaha

Kifli Mally said...

@Kucing Hitam hahaha yang tu tak le lah kelakar siak ^_^