Raya Moments of Closeness with Samsung (Saat Keakraban Raya dengan Samsung)




hi uols,

Bersyukur sekali lagi Tahun ini aku diberi peluang untuk menjalinkan keakraban raya bersama dengan orang yang tersayang ^_^ 

Kalau di imbas kembali pada tahun sebelumnya aku sendiri sudah dua tahun aku tak merasakan apa itu erti Saat Raya yang sebenar. Mungkin pada tahun ini dengan kehadiran keluarga baru dalam hidup aku (Samsung S4) dapat memberikan kenangan untuk seumur hidup aku.
Open House TKG Part 1 & Part 2
 bersama dengan salah seorang BFF time kat kolej.

kalau aku sendiri perhatikan kebanyakan gambar dalam kenangan aku ni semuanya dari kawan-kawan rapat. Sedangkan aku takde gambar bersama dengan orang yang tersayang. Bukan tiada masa cuma jarak dan masa itu selalu je menjadi penghalang. Mak & Ayah pula jenis yang tak suka bergambar.
 Ini tak boleh jadi, tahun ini dengan adanya Samsung S4/Note II aku akan pastikan yang kami sekeluarga 
mendapat kenangan yang terbaik dengan hasil kualiti dari Samsung S4 ini. 
*Mak & Ayah tunggu yer. Kali ni kita akan pastikan Raya yang paling meriah untuk tahun ini.
Kadang-kardang tu agak cemburu juga lah dengan family orang lain pada setiap tahun mereka happening bersama dengan sanak saudara. 

Bukan nya family aku tak meriah cuma gambar untuk dipotraitkan memang tiada. So semua tu hanya kenangan di dalam diri sendiri jer. Tapi jangan risau dengan adanya Samsung S4/Note II kali ini. Saya pasti keluarga En Mally akan happening tahun ini. Amin~

Kenapa aku memilih Samsung S4 dan Juga Samsung Note II?
ini kerana dengan adanya gadget teman sejati di raya tahun ini, mungkin aku boleh share setiap saat detik kegembiraan bersama dengan keluarga tersayang. Hanya dengan sekali klik boleh terus di share pada semua orang ^__^
Selepas itu mungkin saya akan potraitkan kenangan itu bersama dengan Samsung, korang pun boleh share kenangan potrait bersama keluarga tercinta tahun ini ^_^ KLIK SINI
Jangan tunggu lama Jom kita abadikan kenangan bersama keluarga tercinta ^_^

EH!!! korang tengok bagaimana Samsung buat iklan yang sangat menyentuh hati.
Terima Kasih Samsung kerana memahami apa keperluan kami ^_^

Saat Keakraban Raya Kifli Mally dengan Samsung!!! Selamat Hari Raya uols~

*eh kalau suka entry ni please klik like kat bawah ni yer, arghhh tak kira korang kena juga like hehehe ^_^ 

6 comments :

krole said...

nak samsung s4 jgk..tp tak mampu r huhu~ kesiannya diri daku :) hahaha

Innanie Ariffin said...

good luck kifly... S4! memang nampak awesome kan. eh ke memang awesome :)

KiD said...

S4 memang syiok bila dah guna.. jom raya bersama samsung!

Kifli Mally said...

@krole sabar lah satu hari nanti pasti akan ada juga tu ^_^

Kifli Mally said...

@Innanie Ariffin Thanx dear!!! S4 mmg awesome

Kifli Mally said...

@KiD S4 memang syiok tapi mungkin raya tahun ni insyahAllah pakai note II dulu hehe