OOTD Kifli Mally: Same Same but Different

hi uols,

aduhaiiiiii. kalau lah mek punya wardrobe tu besar for sure lah mek akan simpan banyak sangat baju-baju feveret mek!!!

hurm ngidam tetap ngidam nak pergi bershopping di Bangkok ^_^ kat situ heaven kot! tapi kat malaysia ni pun apa kurang nya. Mek suka pergi meninjau kat area Sg Wang! mek jenis Unisex so both side can haha
 kalau korang pandai cara dan kena pada gayanya confirm ianya nampak lebih sesuai untuk di gayakan untuk keluar bersama dengan kawan-kawan uols, so dalam banyak2 ni hanya long pants tu jer yang ada brand selebihnya mek beli kat kedai sg wang tu ^_^ jom kita tengok yer:

Jacket: Sg wang
Singlet: Bangkok Market
Long pants: Grey color by Forever 21
Loafer: Bangkok Market
Clutch: Kenanga

 Pic ni di ambil kredit to +amir nawawi 
tengah memikirkan bila pic ni diambil yer?
oh sewaktu Event Astro Beyond berlangsung di mid valley

 Stay Goddess people ^_^

2 comments :

Mek Onie said...

love ur style !

Syafiqah Hashim said...

Nice style!
btw, spotted pika dekat belakang tu..hehheee..