Nov 13, 2013

Goodbye miss leya

  hi uols,

semalam last day leya keje, sebab dia dah dapat offer kerja kat tempat lain ^_^ 
dua hari lepas kita orang treat her lunch as her farewell lah kat the well restaurant. 
well what can I say bout this humble girl, she is a hardworking and dedicated person. Dia boleh buat kerja in multitasking way, cheerful graceful friendly and open minded.
 Berapa lama ek mek kenal leya? oh yer since the first day dekat training centre tu lagi mek perasan leya ni seorang yang aktif budaknya ^_^. Lepas tu kita orang jadi kawan most of the lunch time kita orang akan lunch bersama.

so dalam kesempatan ini Kifli Mally nak bagi tahu yang Leya adalah seorang Colleague yang baik hati dan fun untuk selama beberapa bulan kita kenal ^_^
 
harap leya suka dengan pemberian kita orang yang tak seberapa tu yer ^_^ 
tiap kali leya tengok tiap kali tu lah leya akan teringat gelak tawa kita bersama gituuuuuu
  
all the best in future, di tempat baru tu nanti jangan lupakan kita orang, nanti kalau ada masa tu jempot lah lunch sama-sama lagi yer. Tak sempat plan nak pergi bercuti bersama. karok bersama, camping bersama ^_^
 salam sayang dari kami semua,

stay goddess people ^_^

1 comment :

SecretOfShaila said...

datang melawat sini...wahhhh...gojes lol...