Nov 16, 2013

OOTD Kifli Mally: Black wing doesn't fly.

 hi uols,

bertemu lagi kita dalam segmen "BCLG" (Buy Cheap Look Glam)
mostly kebanyakan fashion yang mek pamerkan ni semua nya berkonsepkan barang yang mek beli dengan harga murah, korang sure tak percaya kan kalau mek beli red black wing tu hanya dengan RM10 ^_^
 sekarang ni siapa kata dari top tp toe kena nampak gah dan mahal,
takpe mari mek betul kan statement korang yang skeptikal tu ^_^
kalau pakai brand mahal sekali pun dari top to toe tapi kalau tak kena pada gayanya, sama erti jer pakai pakaian bundle.
 at least ada satu barang yang berlabel pun sudah lebih dari memadai.
kalau concept mek pula lain. Dari segi top n pants tu tak perlu berlabel. Mostly yang ada label more into kasut, atau clutch.
Adakalanya tu barang branded ni harap harganya je mahal tapi design dan citarasa nan hadooo!!!
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Top Red wing: Sg Wang outlet
Grey Pants: Forever 21
Shoes: Chatucak Weekend Market.
Belt: Seed

Have you own Look Book? 
click me here, so you guys boleh upload all your fashion and share with other people ^_^

stay goddess, stay fashionable ^_^

7 comments :

SecretOfShaila said...

wahhh...mekkk..kela sgitu...hihihi

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
air jordan 3
michael kors wallets
swarovski outlet
tory burch outlet
mulberry bags
coach outlet
fred perry polo shirts
michael kors outlet
cheap jerseys
polo ralph lauren

zzyytt said...

moncler outlet
moncler
chrome hearts online
hermes belt
nike huarache
lebron 14
golden goose
air jordan
yeezy boost 350
nike outlet store online shopping

zzyytt said...

moncler outlet
moncler
chrome hearts online
hermes belt
nike huarache
lebron 14
golden goose
air jordan
yeezy boost 350
nike outlet store online shopping

Yaro Gabriel said...

www0717

michael kors handbags
jack wolfskin
canada goose outlet
yeezy boost 350
fingerlings monkey
cheap snapbacks
coach outlet
michael kors outlet
indianapolis colts jerseys
le coq sportif shoes










JackKlark said...


quicksodes
latest news in hindi
thesportsrumour
AVRiQ
Pestveda pest control services
surveillancekart security system

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers