Nov 28, 2013

susah sangat ke nak flush jamban lepas membuang!



hi uols,

arghhhhhhhhh tension bila mek nak masuk gents tiba-tiba tengok ada beberapa jongkong emas yang masih fresh grrrrrrrrr

budak lelaki kat department aku ni bodoh sangat ke sampai tak boleh nak nak flush hasil buangan sendiri, ke korang memang kat rumah mak bapak korang yang tolong flushkan, tak pun ada maid korang yang tolong cuci kalau korang berak kat merata-rata tempat seperti kat sofa, meja makan, pasu bunga dan lain lain tempat!!
arghhhh tension aku.
ke korang jenis yang sayang kat emas tu smpi nak keraskan macam suri anak tom cruise buat ni.
 
Tapi dalam fikiran mek ni teringin nak masuk kat ladies tengok confirm ladies bersih je kan. Yeke? sekali tengok ladies lagi teruk dari gents bahahahahaha ^_^
gents boleh kencing berdiri pancut dinding, ladies kena duduk gituuu sopan kekdahnya.

tapi come one lah, boys kat department aku tu semuanya dah tua bangkak kot, dah boleh kawin jaga anak bini orang. Tapi still tak boleh nak jaga taik sendiri!!! BODOH IDIOT!!!!
ooo kau la rupanya yang berak tak flush tu yer, aku tumbok muka kaw (slang sabahan)

So kepada korang yang baca entry ni di luar sana lepas membuang harta peninggalan tu please please please flush dan bersihkan toilet sebab orang lain pun nak guna, dan tolong jangan penting kan diri sendiri.

stay goddess people ^_^

3 comments :

chenlina said...

chenlina20160119
ray ban sunglasses
ugg boots
official coach factory outlet
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap jerseys
fake oakley sunglasses
toms outlet
coach factory outlet
tory burch handbags
air max 90
louis vuitton handbags
abercrombie and fitch
ugg outlet
coach outlet
cheap jordans
uggs outlet
nike free runs
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
lebron 11
michael kors outlet
canada goose outlet
ugg boots sale
michael kors outlet online
coach outlet store online
coach outlet
ugg boots sale
toms outlet
hollister outlet
ugg clearance
uggs australia
burberry outlet
nike air max
coach factory outlet online
michael kors outlet
coach outlet store
louis vuitton outlet online
cheap nfl jerseys
as

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
pandora charms
ugg outlet
louboutin pas cher
cheap snapbacks
polo ralph lauren
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors handbags
true religion jeans
canada goose outlet

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers