OOTD Kifli Mally: Black wing doesn't fly.

 hi uols,

bertemu lagi kita dalam segmen "BCLG" (Buy Cheap Look Glam)
mostly kebanyakan fashion yang mek pamerkan ni semua nya berkonsepkan barang yang mek beli dengan harga murah, korang sure tak percaya kan kalau mek beli red black wing tu hanya dengan RM10 ^_^
 sekarang ni siapa kata dari top tp toe kena nampak gah dan mahal,
takpe mari mek betul kan statement korang yang skeptikal tu ^_^
kalau pakai brand mahal sekali pun dari top to toe tapi kalau tak kena pada gayanya, sama erti jer pakai pakaian bundle.
 at least ada satu barang yang berlabel pun sudah lebih dari memadai.
kalau concept mek pula lain. Dari segi top n pants tu tak perlu berlabel. Mostly yang ada label more into kasut, atau clutch.
Adakalanya tu barang branded ni harap harganya je mahal tapi design dan citarasa nan hadooo!!!
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Top Red wing: Sg Wang outlet
Grey Pants: Forever 21
Shoes: Chatucak Weekend Market.
Belt: Seed

Have you own Look Book? 
click me here, so you guys boleh upload all your fashion and share with other people ^_^

stay goddess, stay fashionable ^_^

1 comment :

SecretOfShaila said...

wahhh...mekkk..kela sgitu...hihihi