Dec 15, 2013

Bersantai bersama Hungry Go Where #hungrygowhere @ Nagaba Kuala Lumpur



hi uols,

Ini kali pertama mek join event yang dianjurkan sendiri oleh Hungry Go Where, seperti pernah ku lihat iklan ni tapi dimana ya? dan baru teringat setiap pagi di Hitz.fm jinny dan ian boy ada promote url mereka saban hari. Hungry go where? Go here lahhhhh

Event ni yang paling sempoi sekali yang pernah mek attend, just datang mingling, exchange name card, mingling again, makan, bersantai dan tunggu untuk cabutan bertuah ^_^

Sempoi kan?
mereka juga sediakan photowall sekali dengan props. 
lepas tu korang boleh ambil as you hard copy sebab mereka print untuk semua tetamu yang datang ^_^
Selama ni mek tak tahu pun kat belakang office tu ada banyak lagi Pub yang memang santai, last yang mek pergi hari tu kat LUST betul-betul berhadapan je dengan Nagaba. 
Pergi lust pun celebrate Birithday Boyfriend saya yang ke 6 tahun. Memang meriah area ni kalau malam, ramai mereka yang hang out dengan kawan-kawan sambil mencuci mata ^_^

Jom kita makan!!!!!
 Aglio Olio with mushroom
Baby lettuce 
Grilled chicken thigh & Thyme
Grilled seabass & Tumeric

Wow sungguh menyelerakan ^_^
maaf lah yer ini adalah caterer dari SS2 info selanjutnya tak dapat dikesan haha.
Chocolate Mousse & Passionfruit
Creme Potato

 Makan tu makan juga, tapi Lucky Draw jangan dilupa haha
rezeki malam tu memang masih lagi menyebelahi mek untuk kesekian kalinya dapat Voucher BuBBa Gump GC bernilai RM50
dan mek merupakan peserta pertama yang bertuah dapat hadiah.
Thank you so much guys, what a pleasant surprise.
just ignore my skin, why I am look so tanned on that night? ^_^
Korang jangan makan hati yer, IPAD MINI dan Polaroid Camera merupakan grand lucky draw untuk malam itu. Selain dari itu voucher shopping yang bernilai RM150 untuk dua orang.
 wohooooooooooooooooooooooo, congrats to those yang dah menang!!
so macam mana meriah tak? oh! btw mereka semua ni jenis yang havoc!!! all sporting dan mesra gila babissss!! Seriously lepas ni kalau ada masa KifilMally.com akan join event dari mereka lagi. For sure.
As I made promised with Hanis haha ^_^
 oh yeah!!! last but not least, HungryGoWhere.my juga turut menyediakan goodies bag buat semua guess yang datang. Oh maiiiiiiiiii soft pillow macaroon ^_^

Jadi for those yang nak tahu lebih lanjut kat HungryGoWhere.my ni korang boleh pergi ke official website mereka. Semua info seperti dibawah. 

dan jangan lupa untuk install/download apps Hungrygowhere di smart phone korang yer. Senang untuk cari kedai makan yang berdekatan dengan rumah anda. Klik Sini

5 comments :

Leeza Dayasari said...

hambuih dpt dua ka bantal tu?

Kifli Mally said...

@Leeza Dayasari dapat satu sajo uols, n mek pilih kuning ^_^

Liana Sulaiman said...

nampak menyelerakan makanan tu

SecretOfShaila said...

fuyooo mek...you always look gojes...^^

Hanis Manis said...

I tuntut janji u okay! :D