Sesi Ber-Selfie bersama blogger-blogger otai.

hi uols,

Lama juga mek peram entry ni ek?
maklum lah mek memang suka jenis memeram entry, kalau boleh tahun depan baru nak released entry-entry yang terperam kat Draft tu ^_^

Hari ni mek nak ber-selfie bersama dengan blogger otai. Best juga dapat ber-selfie dengan mereka time Maxis 4G Bloggers Contest berlansung. Kalau nak di ikutkan tersangat lah ramai untuk ber-selfie tapi masalahnya mek segan sikit nak approach blogger yang super otai. 

Takut nanti di reject pula kita, maklumlah mek feeling otai mereka sudah pun established otai pegang area Kuala Lumpur!!!
 Tapi kalau pergi mana-mana event besar dapat juga lah mek melihat muka yang sama acap kali kelihatan. Kalau nak dikata event tu banyak gak pergi tapi ada je wajah baru yang jadi koleksi mek ^_^

nampak sangat yang blogger di Malaysia ni terlalu ramai yer. Tu baru cover area Kuala Lumpur
kalau negeri lain? haiyooooo fenomena blogger dah pun meluas uols.
Dan percayalah tahun 2014 blogger bukan lagi satu pekerjaan yang biasa ^_^
harap blog mek masih lagi boleh sustain untuk tahun demi tahun berikutnya.

Selamat ber-selfie uols!!!


2 comments :

penaberkala said...

dulu hadap laptop dan blogging je
skang, best dapat jumpa blogger-blogger di event
cuma,masa je jadi kekangan skang..
kan syok klu keje ada flexible hour,haha

Kifli Mally said...

@penaberkala weekend je lah harapnya nak jumpa blogger-blogger di event ni ^_^