AXA Affin General Insurance Malaysia Family Day "Big Splash" @ Port Dickson



Hi Uols,

wah bukan main lagi minggu lepas company mek buat family day, ini pertama kali mek datang untuk meriahkan keadaan. Begitu ramai sekali ahli keluarga & sanak saudara yang datang beriadah ^_^

kemain lagi masing-masing tak nak mengalah dengan acara pertandingan yang di adakan, ada yang all out ada yang revealing true color dan macam-macam ragam ada.

kalau korang nak tahu AXA GI ni memang penuh dengan aktiviti tahunan. Boleh dikatakan lepas satu event ke satu event lain yang dianjurkan oleh company AXA GI ni. Ni dalam pertengahan kemunculan bulan 6 adalah lagi event kempen kesedaran yang bakal di anjurkan, mek dan trainee lain apa lagi tetap nak amik bahagian haha.

seawal pagi mek dah terpacak depan rumah, tunggu budak-budak ni datang berangkut.
walaupun tiba di lokasi Mayang Sari Port Dickson sedikit lambat tapi acara baru saja nak warm up gitu!!!
apa lagi mek dan team yang lain of course harus mencuci mata dulu uols, scanning merata tempat uols!! mana yang citarasa kita simpan mana yang hazab kita kahak haha
sampai je terus selfie lagi, dan terlupa untuk ambil sekitar pantai dan juga gambar keseluruhan untuk event hari tu, gamaknya dah terlalu excited uols. 

Siapa sangka begitu meriah sekali theme park yang di setup oleh committee ni, memang meriah gila lah kanak-kanak kecil bersorak sakan dengan istana belon mereka ^_^ 
manakala kita orang yang dah kertu ni, hanya mampu berselfie saja lah uol.
 selfie dan terus berselfie tanpa henti.
 tu dia ini adalah tema broking yang penuh dengan event, kalau korang perasan mek pernah training dengan team broking ni selama 3 bulan, memang begitu banyak sungguh event dan makan2 haha
Last event untuk hari itu ialah sambut Xmas department.
 dorang semua ni memang meriah, tak berhenti gelak ketawa.
Amboiiii bila sampai tang family day ni bukan main lagi semua, masing-masing tunjuk true color gitu. mek ni pun apa kurangnya sampai2 je terus pecah lobang lenggang sebatu dah nampak haha.
Oh yer dorang ni adakan suka neka dimana ada 4 group warna dan mek adalah group kuning ^_^
yang ni pula sesi coloring di mana si isteri/pasangan kena makeupkan husband theyols agar kelihatan cantik seperti mek, tapi sekor2 muka macam haram hahaha. Gelak sakan mereka semua nya. Dah lah hazab macamn ni di kerah pula buat catwalk haha. #nangis hati mak nok tengok sekor2 lenggang ayu.

 amboiiii kau siap boleh main tarik tali gitu. Nanti lah yer kalau dah siap edit video tu mek akan upload kat sini buat carutan uols semua haha. 

Apa lagi jom kita sambung berselfie ^_^
 
 antaranya kalau korang tengok ada beberapa lagi game yang turut disedikan kepada semua anak-anak ni untuk berhibur. Selain dari sukaneka bola pantai pun turut di adakan uols. Masing-masing nak tunjuk bakat terpendam gitu. 
ok la so far sampai disini saja, nanti kalau ada apa2 event pasti mek akan update buat tatapan uols semua ok ^_^

3 comments :

suezen said...

terserlah kebahagian di muka tu..hahahaha

chenlina said...

chenlina20160119
ray ban sunglasses
ugg boots
official coach factory outlet
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap jerseys
fake oakley sunglasses
toms outlet
coach factory outlet
tory burch handbags
air max 90
louis vuitton handbags
abercrombie and fitch
ugg outlet
coach outlet
cheap jordans
uggs outlet
nike free runs
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
lebron 11
michael kors outlet
canada goose outlet
ugg boots sale
michael kors outlet online
coach outlet store online
coach outlet
ugg boots sale
toms outlet
hollister outlet
ugg clearance
uggs australia
burberry outlet
nike air max
coach factory outlet online
michael kors outlet
coach outlet store
louis vuitton outlet online
cheap nfl jerseys
as

柯云 said...

2016-03-04keyun
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet
coach factory outlet online
coach outlet store online clearance
louis vuitton purses
michael kors outlet
air max 95
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet
louboutin femme
concords 11
kobe shoes 11
michael kors outlet
instyler
cheap oakleys
hollister clearance
michael kors outlet online
canada goose coats
mulberry uk
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
michael kors outlet online