Dapat PowerBank dari Standard Chartered



Hi Uols,

Korang ingat tak lagi yang kawan mek sorang ni dapat hadiah trolley bag dari CitiBank, kali ni dia dapat PowerBank PNY pula, haiyooooo makan hatinya mek uols ^_^ 

mari jemput makan hati beramai2, kalau macam ni lah setiap campaign asyik dia je dapat abis tu mek ni nak dapat apa? *Nampak tak mek ni jenis yang tak pernah bersyukur haha.
 haha lepas tu siapa yang akan guna? kalau bukan mek juga hehe 
sebab alasan nya dia jauh non di sabah ^_^ 
oleh itu mek hanya pakai untuk seketika sajo, bila tuan dia dah balik turn dia pula untuk ambil alih.
so potential untuk mek beli powerbank baru tak perlu lah kot rasanya buat masa ni! ahaks, #SuaraGedik
korang rasa dengan power 7800mAh ni cukup lah untuk 4 full charge. Sebab mek dah try 1 blue point untuk satu kali full charge.
 hehe muka mek always je nampak happy ^_^
 so lepas ni beg penuh lagi dengan satu muatan sebab kebiasaanya mek akan bawa clutch kemana2 jer, kali ni bertambah berat lah beg gitu. Walhal selama ni memikul tong gas pun tak pernah nak merungut haha.Ok lah uols selamat menjalani hari yang indah.

lepas tu kawan mek komen untunglah jadi Kifli Mally sebab asyik dapat barang je, hehe jangan lupa yer tu semua barang pinjam sajoooo, at the end of the day barang tu kena return. Gitu...


No comments :