Dec 2, 2014

Sekarang ni kereta orang lain pula yang kena.

Hi anak anak,

korang ingat lagi tak kisah aku jadi viral kejap kat FB dan laman sesawang yang tumbuh dengan semak samun tu. alaaaaa video aku meroyan sebab side mirror aku yang di perkosa tanpa belas kasihan. Dah lah kereta aku tu jenis virgin lagi haha. Kereta Ku Di Rogol <<<<< klik situ kalau nak baca kisah entry mek hokay

tapi bukan sebab tu aku nak bercerita ni uols,
aku nak bagi tahu korang lagi satu cerita lain tapi kali ni alhamdulillah tak melibatkan diri, cuma terkena kat orang lain.

pagi tadi aku punya lah terkejut sebab aku ternampak satu myvi putih yang park kat tempat kereta aku menjadi mangsa side mirror patah tu. Aku memang serik nak park area tu, walhal semua area sama je cuma area yang tragedi tu aku black list gitu,.

apa lagi terus aku meroyan terpekok melolong macam monyet kat dalam kereta sambil record. Haha nah video kat bawah ni khas untuk uols semua. Jangan segan2 untuk kahak ok hahahaha ^_^

4 comments :

Anonymous said...

Nok buatlah entry khas tips kecantikan ko mak tgk ko maintain je dulu sampai sekarang, jeles uols!

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
ugg outlet
ralph lauren polo shirts
moncler outlet
longchamp handbags
christian louboutin outlet
nike pas cher
longchamp pas cher
michael kors outlet
moncler outlet
michael kors outlet

zzyytt said...

goyard bags
links of london
basketball shoes
michael kors outlet
huaraches
nike dunk low
adidas shoes
links of london
tory burch shoes
air max 90

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers