Sekarang ni kereta orang lain pula yang kena.

Hi anak anak,

korang ingat lagi tak kisah aku jadi viral kejap kat FB dan laman sesawang yang tumbuh dengan semak samun tu. alaaaaa video aku meroyan sebab side mirror aku yang di perkosa tanpa belas kasihan. Dah lah kereta aku tu jenis virgin lagi haha. Kereta Ku Di Rogol <<<<< klik situ kalau nak baca kisah entry mek hokay

tapi bukan sebab tu aku nak bercerita ni uols,
aku nak bagi tahu korang lagi satu cerita lain tapi kali ni alhamdulillah tak melibatkan diri, cuma terkena kat orang lain.

pagi tadi aku punya lah terkejut sebab aku ternampak satu myvi putih yang park kat tempat kereta aku menjadi mangsa side mirror patah tu. Aku memang serik nak park area tu, walhal semua area sama je cuma area yang tragedi tu aku black list gitu,.

apa lagi terus aku meroyan terpekok melolong macam monyet kat dalam kereta sambil record. Haha nah video kat bawah ni khas untuk uols semua. Jangan segan2 untuk kahak ok hahahaha ^_^

3 comments :

Anonymous said...

Nok buatlah entry khas tips kecantikan ko mak tgk ko maintain je dulu sampai sekarang, jeles uols!

柯云 said...

2016-03-04keyun
michael kors bags
cheap air jordans
louis vuitton outlet online
louis vuitton outlet
michael kors outlet
tiffany and co
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
pandora charms
cheap ray ban sunglasses
coach factory
louis vuitton outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
louis vuitton bags
giuseppe zanotti outlet
beats by dre outlet
the north face jackets
louis vuitton
lebron 13
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet

dada24 Xu said...

micahel kors
kobe bryant shoes
toms outlet
michael kors outlet online
asics running shoes
timberland boots outlet
rolex replica watches
ugg boots outlet
pandora jewelry
ralph lauren pas cher
coach factory outlet online
christian louboutin sale
michael kors canada
ugg outlet
coach factory outlet
stan smith adidas
tiffany and co outlet
supra store
ugg sale
louis vuitton outlet
nike blazer
louis vuitton outlet online
birkenstocks
oakley vault outlet
louis vuitton bags
under armour outlet store
prada sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin outlet
oakley vault outlet store
cheap ray ban sunglasses
nike huarache black
nba jerseys wholesale
20160806caiayn