Feb 8, 2015

Brand Baru dari Coca Cola Zero penuh dengan surprise.

 hi anak anak,

seawal pagi lagi Coca Cola dah arrange event di mana semua pemenang dan blogger untuk participate dengan brand baru dari coca cola ni.
awal-awal tu kita orang tak perasan, sebab kekdahnya kami diberi tahu untuk datang tengok screening movie "Jupiter Ascending" which is super awesome dan pada masa yang sama kami the drink which is they served us with Coca Cola..

Situasi di dalam cinema:
normal untuk settle down dengan semua iklan 5 minit. Tiba-tiba ada video 20saat di mana staff yang served popcorn dan coca cola ni bagi tahu dalam cup coca cola tu ada satu lagi cup iaitu Coca Cola Zero. haha

time tu semua cepat2 buka dan tengok memang betul dalam tu ada satu coca cola Zero, rupanya mereka ada brand baru untuk coca cola. Rasa sama jer seperti coca cola yang normal. Tapi once dah tahu coca cola ni zero so its fine for me. Sebab aku pun suka light coke less sugar and less gas ^_^ Weheeeeeee

3 comments :

dong dong23 said...

tory burch outlet
retro jordans
ralph lauren uk
cheap jordans
michael kors purses
michael kors handbags
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet stores
ghd flat iron
uggs on sale
ugg boot uk
toms outlet
ralph lauren clearance
nba jerseys
coach outlet store online clearances
michael kors outlet clearance
ugg boots
coach outlet store online
new england patriots jerseys
los angeles clippers jerseys
gucci handbags
lebron james shoes
michael kors outlet
supra shoes
coach outlet
louis vuitton outlet
rolex watches
true religion outlet
boston celtics jerseys
air jordan 13
coach outlet
vans shoes
replica watches
hermes handbags
gucci outlet
cheap uggs
hogan scarpe
ray ban sunglasses outlet
timberland boots
kobe 11 shoes
20168.16wengdongdong

Blogger said...

Which is better Pepsi or Coke?
ANSWER THE POLL and you could win a prepaid VISA gift card!

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam