Feb 8, 2015

Brand Baru dari Coca Cola Zero penuh dengan surprise.

 hi anak anak,

seawal pagi lagi Coca Cola dah arrange event di mana semua pemenang dan blogger untuk participate dengan brand baru dari coca cola ni.
awal-awal tu kita orang tak perasan, sebab kekdahnya kami diberi tahu untuk datang tengok screening movie "Jupiter Ascending" which is super awesome dan pada masa yang sama kami the drink which is they served us with Coca Cola..

Situasi di dalam cinema:
normal untuk settle down dengan semua iklan 5 minit. Tiba-tiba ada video 20saat di mana staff yang served popcorn dan coca cola ni bagi tahu dalam cup coca cola tu ada satu lagi cup iaitu Coca Cola Zero. haha

time tu semua cepat2 buka dan tengok memang betul dalam tu ada satu coca cola Zero, rupanya mereka ada brand baru untuk coca cola. Rasa sama jer seperti coca cola yang normal. Tapi once dah tahu coca cola ni zero so its fine for me. Sebab aku pun suka light coke less sugar and less gas ^_^ Weheeeeeee

2 comments :

Blogger said...

Which is better Pepsi or Coke?
ANSWER THE POLL and you could win a prepaid VISA gift card!

520abc said...

0806jejenike chaussure a talon femme Le air jordan pas cher du tout fabricant a réussi à introduire quelque chose qui n'a chaussure nike roshe run print jamais été fait auparavant. Les chaussures nike air huarache homme pas cher de sport ne se sont pas développées nike air presto france en 1924, quand Adidas a chaussures asics bébé été créé par un Allemand nommé Adi asics go sport promo Dassler.