Food Review: Pizza Pastry Crown by Pizza Hut @ Quill City Mall.

 
hi anak anak,
amaran keras, overloaded picture. ^_^

korang sudah try makan pizza baru sempena Chinese New Year 2015.
keunikan kerak keju tiga rasa lepas tu dilapik dengan pastri rangup keemasan uols. Ok kalau korang belum rasa mari ikut aku dengan geng2 blogger yang lain menikmati Resepi Baru dari Pizza Hut ni.

 tadaaaaa desert yang sedap sedang menanti ^_^
 
 wajah budak2 yang tak sabar nak menjamu selera ^_^
nampak Pizza memang sungguh menyelerakan, Serius aku makan hanya 2 portion memang dah full giler, so makesure kalau korang tengah craving gile nak makan pizza, Pastry Crown adalah yang terbaik korang pergi.
 Selain dari itu, Pihak organizer ada juga menyediakan aktiviti yang menarik seperti alihkan guli menggunakan chopstick
pertandiangan makan limau, ayoooo amaaaa limau tu dah lah manis aku rsa dorang ni sure akan terasa tekak tu manis je haha.
 
dan tak lain for sure kena ada best dress wohoooooo....
 Pizza Hut Grammy Award Selfie TIme.
 
 Yeahhh, lepas tu ada yee sang celebration.
Tarik tinggi2 uols jangan tarik rendah nanti umur rendah tak panjang hahaha,
last but not least tak nak lepaskan peluang berphoto gediks dengan si Marsha yang anggun jelita ni. 4 snap dia sorang je yang bergerak, aku statik macam kayu haha
 Yeahhhhhhhhhhh dah berakhir pun event malam tu, simple dan walaupun terasa kejap hilang stress bekerja dapat jumpa rakan rakan blogger yang lain.
 thank Pizza Hut sebab bagi kita Limau sebakul ^_^
start 28 January - 31 Mac 2015

tips in advance: Kalau anak anak tambah RM6.00 uols akan dapat menikmati piza pasty crown melalui Combo Huts Delight Meal dan Big Double Box. Atau pun korang boleh enjoy Big New Year Box Sesuai untuk 3 dan 4 orang dengan harga RM 47.90 sajo.

No comments :