Jun 21, 2015

Food Review: Tino's Pizza Cafe menyediakan Ramadhan Set @ Nexus Bangsar

hi anak anak,

kepada mereka penggemar Tino's Pizza jom kita makan bersantap dan berbuka puasa di Tino's Pizza malaysia yang terletak di Nexus Bangsar. 

Kepada korang yang tak tahu Tino's Pizza Cafe menyediakan Ramadhan set, sesuai bagi set couple dan set ramadhan untuk 4 orang.
 promotion Set Ramadhan dari Tino's Pizza Cafe ni bermula seperti jadual di bawah:
Tarikh: 15th June - 17 July 2015
Working Days: Isnin - Jumaat
Working time: 6PM- 10PM

jadi jangan ketinggalan untuk menjamu selera disini ok.
Apa yang special?
apa yang korang nampak pada ilustrasi di atas untuk Set Ramadhan untuk 2 orang. Dimana korang akan disajikan dengan:
1 X Pizza Medium Size (Classic)
1 X Rosso Spaghettini
1 X Peanut Butter Fries
1 X Jag minuman ekslusif Ramadhan. korang boleh pilih perisa Azzuro atau Rossa.
Pizza Medium Size (Classic)
  Rosso Spaghettini
Peanut Butter Fries
Azzuro Flavor
Rossa Flavor 

Jadi korang tunggu apa lagi? 
memang berbaloi dan super jimat, portion yang disediakan juga begitu banyak. Memang korang tak akan complain tentang portion. Penyediaan Pizza pula memang siap lebih kurang dalam 2 minit sahaja. Cepat kan? 

untuk tempahan korang pada outlet mereka korang boleh hubungi no dibawah:
Nexus Bangsar - 03 2242 0580
The Gardens - 03 2202 2580
IOI City Mall - 03 8953 9352

atau korang boleh layari mereka di Facebook: https://www.facebook.com/tinospizzamalaysia

5 comments :

amirnawawi said...

Amboi nama air dia, kemain lagik.. Rossa Kurasakan Pudar Dalam hatiku

ibnu marzuki al firdaus said...

Mahal. Better buffet ala carte rm45 je

ibnu marzuki al firdaus said...

Mahal. Better buffet ala carte rm45 je

ibnu marzuki al firdaus said...

Mahal. Better buffet ala carte rm45 je

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam