Jun 21, 2015

Diary Puasa 2: Vlog KIFLI MALLY - Kepuasan berniaga di bulan Ramadhan

hi anak anak,

Terasa diri ni loser sangat bila lambat nak update untuk entry Diary Puasa KIFLI Mally. #30Ramadhan30Video, kalau korang nak tahu aku gigihkan diri untuk update sebab aku nak sahut cabaran untuk diri sendiri membolehkan aku record video selama 30 hari berturut2 tanpa henti, penuh update dan apa yang berlaku sepanjang 30 hari berpuasa di bulan Ramadhan 2015 ni.

untuk puasa di hari ke 2 ni, nampaknya hari jumaat tiada apa yang berlaku sangat, masih menempuhi rutin harian yang sama. 
Highlight of the day:
Apa yang aku nak cuba tekan kan dalam video ni, bila aku ternampak sorang pakcik yang gigih menyusun juadah yang di buat untuk di jual. Tapak dia di depan wong solo seri permaisuri. Kawan aku (EJ) cakap dia jugal rendang ayam dan daging. Suka tengok kegigihan pakcik tu untuk mencari rezeki halal.

second highlight of the day, sewaktu berada di bazar tu ternampak kak redmummydotcom, dari jauh nampak dia sorang2. berpeluh dia sepanjang bazar tu dengan tujuan utama untuk mencari mee curry, unfortunately mee curry takde di jual kat bazar ramadhan seri permaisuri ni. So mee curry tak dapat, tapi aku dapat selfie dengan dia haha. Pecah minyak kejap dibuatnya. 

5 comments :

dong dong23 said...

tory burch outlet
retro jordans
ralph lauren uk
cheap jordans
michael kors purses
michael kors handbags
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet stores
ghd flat iron
uggs on sale
ugg boot uk
toms outlet
ralph lauren clearance
nba jerseys
coach outlet store online clearances
michael kors outlet clearance
ugg boots
coach outlet store online
new england patriots jerseys
los angeles clippers jerseys
gucci handbags
lebron james shoes
michael kors outlet
supra shoes
coach outlet
louis vuitton outlet
rolex watches
true religion outlet
boston celtics jerseys
air jordan 13
coach outlet
vans shoes
replica watches
hermes handbags
gucci outlet
cheap uggs
hogan scarpe
ray ban sunglasses outlet
timberland boots
kobe 11 shoes
20168.16wengdongdong

dong dong23 said...

nike roshe run
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses uk
adidas nmd
louis vuitton outlet
canada goose jackets
oakley vault
toms shoes outlet
coach factory outlet
20169.29wengdongdong

Yaro Gabriel said...

www0717

giuseppe zanotti outlet
canada goose outlet
cheap jordans
salomon shoes
nike store
polo outlet
reebok trainers
a bathing ape
mulberry bags
michael kors handbags










Yaro Gabriel said...

www11.17

nike air max
adidas superstar
ralph lauren polo
red bottom shoes
adidas yeezy
pandora charms
coach outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
coach handbags



arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers