Jun 28, 2015

Dalam aplikasi Waze pun boleh flirt.

Hi anak anak,

siapa sini pengguna tegar waze
rasanya uols semua confirm pernah pakai application ni kan? 
kalau korang tak suka pakai waze pun mungkin korang pakai googlemaps kan?

sudah menjadi kebiasaan bagi KM kalau nak pergi ke lokasi baru confirm Waze memang penyelamat aku. Life savior kekdah nya. Plus aku suka waze sebab dia jenis friendly user. Senang nak indicate jalan mana yang KM nak gunakan.
 
eh korang tahu kan Waze ni narrator voice tu boleh tukar ke bahasa melayu kan?
500 meter belok ke kiri.
anda sudah bersedia? saya sudah! ahaha memang funny rasanya tapi itu yang membuatkan waze ni best.

kalau korang jenis yang banyak kawan kat Waze tu, for sure tiap kali korang online waze ni, rakan dalam list korang sure akan beep beep. So korang pun boleh beep beep mereka balik.

tapi ada juga yang KM tak berapa kenal, atau just main approve orang je. cuba tengok mesej screen kat bawah ni
 haha nasib baik ayat2 yang sopan je KM dapat, kalau dapat yang berbaur lucah? nangis kejap ^_^

3 comments :

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
air jordan 3
michael kors wallets
swarovski outlet
tory burch outlet
mulberry bags
coach outlet
fred perry polo shirts
michael kors outlet
cheap jerseys
polo ralph lauren

Yaro Gabriel said...

www0717

kevin durant jerseys
coach outlet online
coach outlet
pandora charms
ralph lauren polo shirts
stephen curry shoes
lebron james shoes
ugg boots clearance
guess factory
bottega veneta outlet










arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers