Komen Sasha Saidin tentang Account Palsu KIFLI MALLY

hi anak anak,

hari ni KM nak cerita kat korang semua account gambar aku di salah guna oleh seorang budak yang memang tak di kenali identitinya. Ni pun normally aku dapat tahu dari semua kawan2 aku kat Facebook, sebelum ni aku dah kena banyak kali kat Wechat.

Scenario 1 Wechat:
kak bed ni adalah kawan kak senduk (meriahuols) kalau tak silap lokasi di sekitar Johor, sebab time tu kak bed ni jenis test market, so dia pun look around lepas tu kak bed nampak pic aku kat result hasil tangkapan kak bed. Lepas tu dia berborak dengan jantan (palsu guna image aku sebagai profile dia) lepas tu kak bed ajak dia jumpa. Time tu nasib baik tak terlanjur jumpa sebab kak bed tunjuk pic tadi dekat kak senduk. Then kak senduk terus muntah hijau "Bed ini pic Kifli Mally ok, uols nak berlessy ke? choi!!!" kerang cannot fight with kerang uols. haha 
gambar ni lah dia pakai kat Wechat account dia tu .
Scenario 2 Wechat: 
Area Seremban (kalau tak silap) ada sorang adik perempuan ni, dia tegur KM kat wechat dia mentioned siap dengan print screen lagi. Dia nak confirmkan betul ke itu account KM sebab ada orang tu tengah nak hunt/cari muka dalam profile tu which is muka tu adalah muka aku GILA!!!! ko ghasa aku sempat baca dia siap nak upah siapa dapat jumpa budak ni? which is referring to my self. Mau di gomolnya aku beramai2 tak ke mati dibuatnya dikkkk!!!! Arghhh phitam nanti dapat anak luar nikah!!! #EH over sudah....

Scenario 3 Facebook (Recently happening) 
Aku rasa benda ni still baru lagi, ni pun kawan X college aku yang inform, siap invite masuk kedalam group tu. Tapi taku takde lah terus sergah budak tu, cuma aku stalk pic aku yang dia guna, setiap kat timeline dia.
 huh korang ghaser? semua pic aku yang hazab kot. Gigih pula dia guna, cuba lah cari orang yang lebih tampan dan jauh lebih elok dari aku untuk goda orang ramai hahaha....
 Tang ni baru Sis @SashaSaidin masuk comment kat IG aku. Dia mention benda ni lebih kurang macam MTV show CatFish. Dimana mengisahkan orang yang pakai identiti orang lain untuk mencari kawan, sama ada niat dia nak cari kawan atau pun nak buat benda benda yang tak senonoh kat orang lain. Haishhhhh
rupanya Sasha Saidin pernah juga tertipu dengan mamat yang menyamar pakai pic profile orang lain. Memang sedih betul cara mereka ni nak kenakan orang lain kan? Sangat tak masuk akal. Aku buat entry ni bukan untuk menunjuk2 atau pun nak show off kata feeling popular ke apa? cuma apa yang aku nak try pesan kat sini, kalau nampak orang guna pic korang, sila report account mereka dengan secepat yang mungkin bagi mengelak kan benda2 yang tak baik terjadi. 

Yelah kita tak tahu kan apa yang dah di rancang oleh orang lain, hinggalah situasi ini umpama Nasi dah Jadi bubur. KM pula jenis yang kuat berselfie so mungkin ini salah satu consequence yang perlu aku hadapi.

5 comments :

amirnawawi said...

Kau helokk nok, tu yang ramai nak guna gambar kau. Cer kau hauk, konform non hado..

amirnawawi said...

Kau helokk nok, tu yang ramai nak guna gambar kau. Cer kau hauk, konform non hado..

chenlina said...

chenlina20160119
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
nba jerseys
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
cheap uggs
ugg outlet
gucci shoes
uggs sale
michael kors outlet online
as

dada24 Xu said...

micahel kors
kobe bryant shoes
toms outlet
michael kors outlet online
asics running shoes
timberland boots outlet
rolex replica watches
ugg boots outlet
pandora jewelry
ralph lauren pas cher
coach factory outlet online
christian louboutin sale
michael kors canada
ugg outlet
coach factory outlet
stan smith adidas
tiffany and co outlet
supra store
ugg sale
louis vuitton outlet
nike blazer
louis vuitton outlet online
birkenstocks
oakley vault outlet
louis vuitton bags
under armour outlet store
prada sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin outlet
oakley vault outlet store
cheap ray ban sunglasses
nike huarache black
nba jerseys wholesale
20160806caiayn

chenlina said...

chenlina20170601
polo ralph lauren
coach outlet
kd shoes
vikings jerseys
cheap nfl jerseys
coach outlet
ray ban wayfarer
coach factory outlet
coach factory outlet
coach factory outlet