Jun 3, 2012

Bergambar bersama Ibu Hanis Zalikha (Nani Rostam)

hye uols,

tak sangka uols preview concert DJ Dave aritu aku sempat berjumpa dengan Ibu Hanis Zalikha uols, teruja kejap maklumlah orang yang slama ni aku tengok kat laptop aku tiba2 boleh plk jumpa kannn.

"Puan, boleh saya tahu puan ni Ibu Hanis Zalikha ker? boleh saya nak amik gambar ker? blah blah terus aku bercerita tanpa henti"

time tu Hanis sendiri tak dapat datang sebb dia busy dan penat berurusan kat Sri Pentas, if am not mistaken :)

ni dari phone kawan kita :)

siapa sangka Ibu hanis merupakan model wanita pada tahun 80an kalau tak percaya korang sendiri boleh nampak kat blog beliau dan yang penting seorang makeup consultant juga ok :) teringin nak belajar more further on makeup skills dari ibu hanis ni.

Blog Ibu Hanis klik SINI

salah satu pic yang aku sempat cilok dari blog beliau, maaf ye puan saya amik pic ni :)

#sekian dari anak ibu :)



-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-

4 comments :

ellaNadj said...

kelas uolls..

Kifli Mally said...

@ellaNadj kannn bukan selalu kan ella jumpa diva mcm dorang ni :)

dada24 Xu said...

coach factory outlet online
valentino bags
louboutin pas cher
moncler outlet online
nike huarache
ugg sale
coach outlet online
jimmy choo
chaussure louboutin
nike cortez shoes
hollister clothing store
mizuno running shoes
nike free run flyknit
canada goose outlet
cheap ray bans
ralph lauren outlet online
coach outlet online
michael kors outlet online
ray ban outlet store online
michael kors canada
polo ralph lauren outlet
adidas nmd r1
coach factory outlet online
pandora charms
yeezy boost
coach outlet online
canada goose outlet
longchamp bag
michael kors outlet
nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
20160806CAIYAN

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers