Nov 24, 2009

Biler aku mengidam......

semlm isnin....hari nie selasa dan esok rabu....aku duduk kat umah hanya mampu membilang hari demi hari agar ianya berlalu dgn pantas skali.....mcm biasa la aku baru bangun dgn muka serabai rambut seakan2 seperti saloma....ku gapai towel lalu aku buatla apa yang patut heheheh.....

hurm mcm tu la nampaknye mukadimah yang Qief akan lalui hari demi hari......ok hari ni nak kongsi dgn korang time Qief dgn mmber g ke klcc....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

"aku tringin nak makan A&W + dan cma plk kepingin nak makan secret recipe = so maknanyer dua2 kena makan benda yang sama hehehehhe....." klu tak silap la time tu sabtu coz isnin tu kita orang still ader paper....i mean my last paper....hheheheh so time tu la kita orang wat study group kejap then pabila perut mual berkeroncong kita orang pown larikkan diri ke KLCC.......

lepas je selesai menjamah A&W...kini tiba giliran kita orang lepak kat Taman KLCC tu sambil menjamah dessert katanyer....borak2 la apa yang patut ngumpat sana sini dah puas cuci mata kita orang pown balik la kerumah masing2......

jemput makan semua......

hurmmmm....lazatnyer.....nak ayam goreng, ayam goreng :P

cma just mam burger jer....maklumla orang nyer kecik jer...
makan pown dlmt kuantiti yang kecik (^_^)

last but not least.....secret recipe yang cma idam2kan tue.....
QIef nyer tiramisu.....cma nyer hurmmm tak baper nak ingt la ngeeee.....

THE END



bye - bye
Photobucket
P/S = nothing much i wanna to say.....coz am in da blurr rite now....sambung balik men game....muaxxxxx

2 comments :

Eazy Izzuddin said...

lame x mam a&w
paling kerap dlu pun mase kecil2...
xD

suezensuzanna said...

my choice...choc indulgence..argh..heaven