Nov 14, 2009

Blog naik bersawang.....

citer o citer kemana ko citer semua larikkkk hah....sampi bersawang blog aku dibuat nyer....hahahah tu la pasal ni semua sebb busy dgn muka buku = Face Book.....ntah la lebey2 lagi lepas men game Cafe World tu hish ketagih Qief di buatnyer.....klu betul ader cafe mcm tu rasanyer semua orng kat malaysia ni dah kaya raya.....tapi apakan daya semua tu hanyer la ilusi game semata2......

hah! ni la cafe QIef yang tak seberapa tu ahaks.......

skang ni dah pown masuk cuti sem so plan haprak pown tak wat g....yela budak2 baru ni semua busy nak setel kan MARA and then dorang semua boleh trus balik kg....Qief mcm biasa la lepak je memanjang kat umah gemukkan badan..... hurm tu je la kot takde pape yg menarik pown hari ni dan minggu nie....o yer sebelum QIef lupa thanx a lot to kirana sebb selitkan Pic n Blog Qief kat entry kirana....so seapa yg nak kenal kirana ok jer ahaks....


salam
Photobucket
P/S = hari yang membosankan waaawawawaw......

4 comments :

sI tEDI said...

qief x balik kg ke?

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI >>>>

tak balik la kak....sem depan baru balik huhuhu

柯云 said...

2016-03-04keyun
air max 90
michael kors handbags
cheap jordans
air max 95
cheap rolex watches
ugg outlet online
uggs on sale
canada goose outlet
retro 11
rolex watches
air jordans
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
timberlands
hollister clothing
air max 95
cheap uggs
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
uggs sale
coach factory outlet online
michael kors outlet
fitflop clearance
hollister clothing
nike roshe run mens
gucci outlet
p90x
ralph lauren outlet
kobe 8
ralph lauren
kobe shoes
abercrombie and fitch
kd 8
kate spade outlet
michael kors outlet
uggs boots
coach outlet online
uggs outlet
soccer shoes

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers