Nov 8, 2009

BFF meroyan kat Putrajaya......

hari ni sundae mood....kejap lagi nak g campus sebb nak jumpa CMA katanyer nak wat study group coz esok pape QIef yang last kol 2 petang....so seblum nak b'siap2 ke kampus sempat lagi Qief nak citer minggu lepas kita orang g ke Putrajaya.....kita orang decide semua ni last minit coz tak taw mlm tu nak lepak kat ner.....dan walaupun kita orang kurang sorang ahli AZmi.....namun misi tetap berjalan sory ma fwen asmi heheheheh.....1st sampai tu kita orang makan dulu kat mamak n then lepas tu baru la kita orang meroyan area2 putrajaya tu....kebetulan plk time tu dlm beg QIef ader camera so tanpa menghiraukan orang disekeliling kita orang pown mcm orang giler snap pix.....weeeee so pa pe pown korang just layn je huhuhuhu......


port 1st


port 2nd



port last :)


XoXo
Photobucket
P/S = dan apa yang penting pagi tu semua tido mati takde sorang pown yang ke kelassss ehehhehehe

6 comments :

sI tEDI said...

cantiklah pose love tu!! :)

ber_uwang said...

he he he meriah sungguh.. pak cik nak joint juga leh

QieFLy si Dolce said...

ber_uwang >>>>>

haahhaha pakcik nak join ker???

ok jer...

farish H said...

wahh gile tintong sumee

dada24 Xu said...

birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
coach outlet store online
tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
20160806CAIYAN

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers