Nov 1, 2009

iLham dalam Toilet.....


hari ini seperti biasa aku bermukadimah terlebih dahulu sebelum aku memulakan blog untuk hari ni hahhahha......mcm biasa la hari ni hari sabtu dan mmg pada kebiasaanyer budak skola budak U semuanyer keluar lepak2 shopping....Qief pown sama r tak nak ketinggalan untuk merasa semua tue....hari nie banyk abiskan masa kat PAVI jer....window shopping tngok movie makan minum jalan2 sambil tu cuci mata skit......ok am done move to next chapter....


kisahnyer mcm nie.....klu korang biasanyer cari ilham kat ner????? ader ke korang kena g tmpt sunyi contohnyer kat atas bukit, kat taman bunga, tgh lautan, kat katil dan mcm2 lagi lah.....tapi berbanding dgn Qief lain plk sumtime Qief akan datang ilham tika berada di dalam toilet....hahaha bunyi bagi korang pelik tak??? bagi Qief biasa jer heheheh.....ntahla bagi Qief time kat toilet tu la Qief mampu berfikir sedalam2nyer bagi setiap masalah yang Qief hadapi or idea2 yang fresh :) termasuk ilham skali la tue.....maybe disebabkan time dlm toilet tu Qief akan berfikir dan berpandangan jauh wahhhh katanyer.....bunyi mcm expert jer kannnn layankan ajer....so what ur comment?????


tata
Photobucket
P/S = bagi Qief setiap orang ader cara dan kaedah yang tersendiri di dalam menjana pemikiran yang bernassssss......

4 comments :

sI tEDI said...

kat tempat sunyi tetapi bukan di toilet. ekekekekeke

cik EPAL said...

comel la pulak budak kicik tu ;)

liuchunkai said...

20180630lck
oakley sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
coach outlet
jordan retro
off white clothing
longchamp handbags
michael kors outlet online
ecco outlet
uggs outlet
air jordan shoes
20180630lck

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers