MyKad gua ilang dong mas!!!


hurm agaknyer selang bape ari aku dah tak hapdet blog....semlm baru je smpi KL penat trus tidooo....coz pagi ni aku kena g ke JPN nak wat IC baru....citernyer mcm ni minggu lepas IC Qief tercicir ntah kat mana....puas dah geledah rumah ni tapi tak jumpa so i assume ilang kat luar la kot....nak dijadikan citer kena la G balai wat report then g JPN kat MJ tue....tapi taw la aku ni jenis yang suka sngt pending keje....tapi arinie aku tetap gegehkan diri ke JPN coz takowt nanti kuar lepak mlm ader road block tak pasal2 aku kena sumbat ke balai hahaha..... ingtkan klu 1st time ilang IC ni kenala compound RM110...tapi sebaliknya berlaku alhamdullilah tak bayar langsung sebb aku masih lagi study dan juga merupakan mangsa seluk saku hahahha....walhal IC aku tercicir *gelak evil....so klu korang yg study tu just g report polis then trus je ke mana2 JPN berdekatan tanpa dikenakan sebarang bayaran huhuhuhu....ni klu 1st kot....klu 2nd n 3rd time tue aku tak taw la plk....


THE END...

Photobucket
P/S = coming soon entry mengenai Aidil Adha.....hurm skang ni nak visit blog korang plk...c ya

6 comments :

Melz said...

kalau hilang RM50 kan ? uhuks ntahlah

QieFLy si Dolce said...

Melz >>>

ntah la tapi kita tadi g wat free of charge....maybe student kot....

PROFkusut said...

heuheuheuehueheu

nak wat2 ilang IC la...
IC yg ada skang dah burok beno...

QieFLy si Dolce said...

PROFkusut >>>

klu nak tukar 10$ je prof....
jgn la wat ilang plk huhuhu

sI tEDI said...

aiyaaaa!!! jaga lek lok yg baru ni okey?

farish H said...

alaa ciannyaaa