OMG aku hampir telupa....!!!!

hye slmt mlm....hurm skang ni dah masuk kol 1 pagi...tapi masih belom tido zzzZZZZ...yela mana taknyer lepas je semua tetamu yang berkunjung balik ke rumah masing2 skali lagi Qief dgn makcik membanting tulang membersihkan rumah yang telah diributkan oleh anak2 kecil mereka...takpe2 bukan selalu hehhehee.....klu selalu mmg nak kena verbal warning tue....


sebenarnye Qief nak share dgn blogger2 semua dlm selama Qief blogging ni pejam celik dah pown cecah entry ke-100 horayyyyyyy.....yela mana tak sukanyer dari sorang budak innocent yang tak suka membaca n mengarang tetiba mengidam nak ader blog kannnn....so i really appreciate la ma BLOG ni....n most of the thing is u guyssss para bloggerwan n bloggerwati hahahha....thanx support each other.....

sooo skang ni meh kita tngok sapa yg beri comment kat entry ke-100 nie....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

jatuh kepada :

kak tedi


niesZ

Eazy Izzuddin

huhuhuh....taklupa gak kepada blogger2 len yang sudi jadi follower Qief....n also i added a few blogger yang tegar ke BloG Qief such as :
  • Pojie Pooh
  • Suezensuzanna
  • dD
  • Farish
  • Terry
  • Prof Kusut
  • Cik Epal
  • joegrimjow

THE END....

nyte2 semua
Photobucket
P/S = thanx once again....dah la ngantok sudah bah aku hehehhe zzzZZZZZ