Nov 28, 2009

Pertangingan Foto Cinta Suci by Fird

hahahhaha.....hari ni baru nak menerjah blog Fird sebb QIef nak klik nuff dia....ok lepas klik tu lirik mata ni tertarik plk pada entry latest dia....Pertandingan Foto Cinta Suci....grand gitew...harusla aku pown tak nak lepas kan peluang nie tuk join hahhaha....menang kalah tu blakang citer yang penting usaha nak eratkan silaturahim tu wahhhh meriah sngt2....


so ni je la pic yang QIef masukkan kann harap2 boleh la yer Fird
(^_^)
ni sum correction yg Qief wat...lupa plk nak letak smlm that 3 words huhuhu....

ni PIC taken once kita orang submit assignment kat pigeon hole.....
*sempt lagi kan...biasa la happy owes

this one plk otw nak blik....
kat LRT Dang Wangi pown sempat amik PIC
LTR = long term relationship....

Spend time together kat Teppanyaki


THE END....



Photobucket
P/S = hari nie guest kurang skit...

9 comments :

ezany said...

gud luck.. ade harapan nak menang ni.. hehe..

QieFLy si Dolce said...

ezany >>>

thanx a lot ezany

Precious said...

Wuih ada kontes. Good luck!

PROFkusut said...

pic yg first tu smart!!
hihi

niesz said...

niesz doakan qief menang ek..bbasya!

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

qief gambar dah sweet...
tapi qief kena letak tiga perkataan untuk menunjukkan ekspresi cinta korunk atas gambar tersebut...suka gambar pertama....huhu...

contoh gambar ada kat blog fird...
tiga perkataan taw...sebagai penganjur, ada harpan gambar kamu ni...sweet....

QieFLy si Dolce said...

Fird >>>

hhahah ok2....

eLLa said...

sweett..suke2

nurayunni said...

cute pic2 d'atas...