Aug 4, 2010

Menjaja diri dipetang hari

cute cat posinghye uolsss sihat tak pagi nie...comel tak pose kita nie :P
MySpaceouhhhh sedih sungguh statement aku ni kan menjaja dipetang hari macam takde keje lain dah yang boleh bibuat...mungkin ini saje la cara yang paling senang dan mudah untuk "aku" dapat income..."aku" just posing dengn mini skirt "aku" lepas tu tempek bedak tebal-tebal kat muka sebab petang cuaca panas uolsss...the end...

hari tu aku otw nak ke pudu sebab nak beli vitamin...petang tu member aku Dype datang amik aku kat rumah dan sebelum aku nak pergi ke tempat yang dituju aku kena "cucuk" duit dulu kat bank berhampiran kat pudu...lepas tu uolss aku nak g "cucuk" kat CIMB bank dan sampai je aku kat bank tersebut aku lihat ada seorang wanita dalam lingkungan 30-an tengah berdiri di depan bank tersebut aku budget mungkin dia tengah tunggu member kannn...so aku ignore jer sebab motif aku nak "cucuk" duit lepas tu pergi beli vitamin....

pelacur menjaja di petang harinyum nyum ko memang seksi kak....

gambar ni aku snap cepat2 uolss takut terkantoi pula nanti...lepas tu aku start perasan ada yang berlainan bila ade sorang pakcik tu otw nak masuk ke dalam bank tersebut terus dia tegur dan bagi "signal" mmmm...korang pun fahamkan "signal" apa yang aku maksudkan nie....klu tak faham gak g tanya kat sapa-sapa ada pengalaman...

p/s : confirm akak tu chinese...kalau melayu nak je aku g tolong carikkan dia keje baru :p
QieflysiDolce

10 comments :

saya_arief said...

seksa tolll.
:D

QieFLy si Dolce said...

@saya_ariefseksa skit2 je kot... :p

Aini Amir said...

xpaham..signal apa?

||| PöJìé PööH ||| said...

Selamat bukan uols ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

QieFLy si Dolce said...

@Aini Amir signal nak bagi servis la awk... :P

sI tEDI said...

lah.. ehem2 ke? x padan tua pakcik tu.
karate patah tengkuk nanti!

Puan aiNa Rahman said...

woaaa...kat depan bank pun bole berbisnes..kelass gitu.

Zezebel said...

isk isk... bank bisnes, dia pn join nak bisnes pla...

Anonymous said...

Car detailing is separate from washing and waxing, although some automotive centers provide these services together. In basic, a wash and wax occupation is just that – the exterior with the automobile is cleaned and waxed. Auto detailing goes further, and though concentrated within the interior in the car or truck, vehicle detailing also requires some exterior perform.
[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]
Automotive describing is separate from washing and waxing, though some vehicle centers offer these services with each other. In standard, a wash and wax occupation is just that – the exterior in the automobile is cleaned and waxed.[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url] Automotive detailing goes additional, and though concentrated within the interior in the car or truck, auto[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url] describing also [url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]involves some exterior perform.
[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]
Lastly, nicks or scratches in the paint might be taken care of by automobile describing as well. Each and every blemish is cleaned of wax and carefully sanded with wet/dry grit or possibly a fine sanding block.[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url] The correct auto touch-up paint is used in layers, permitting every single coat to dry [url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]before applying the up coming. The location is again sanded, then polished and waxed. When accomplished correctly, vehicle detailing leaves 1 tough pressed to locate the authentic blemish.
[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]

Auto Detailing
Auto Detailing
Auto Detailing

Anonymous said...

Automobile detailing is separate from washing and waxing, although some automotive centers provide these services together. In basic, a wash and wax occupation is just that – the exterior from the car is cleaned and waxed. Auto describing goes additional, and though concentrated on the interior with the automobile, vehicle detailing also consists of some exterior perform.
[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]
Vehicle describing is separate from washing and waxing, although some auto centers offer these solutions with each other. In standard, a wash and wax job is just that – the exterior with the vehicle is cleaned and waxed.[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url] Auto detailing goes even more, and though concentrated on the interior on the auto, auto[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url] detailing also [url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]consists of some exterior work.
[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]
Lastly, nicks or scratches within the paint may be taken care of by auto detailing too. Every single blemish is cleaned of wax and cautiously sanded with wet/dry grit or even a fine sanding block.[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url] The right automotive touch-up paint is used in layers, permitting each coat to dry [url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]before applying the future. The region is once more sanded, then polished and waxed. When accomplished properly, vehicle describing leaves one hard pressed to come across the authentic blemish.
[url=http://www.njdetailing.com]Auto Detailing[/url]

Auto Detailing
Auto Detailing
Auto Detailing