Aug 11, 2010

Nuffnang Sharing Session at Modesto’s @ Capsquare


MySpacewahhh bestnyer dapat berehat sambil duduk depan lappy nie....ok lah uolss aku nak bayar balik hutang aku yang tertunggak tak g jenguk blog uolss...tapi 1st skali aku nak update entry pasal entry Nuffnang sharing Session ari tu kat Modesto's @ Capsquare...aku budget aku tak kenal sapa2 pown kat Modesto tu tapi at the end ada lah 2 3 orang yang aku kenal...aku memang saje je lepas event My water moments kat sunway tu tak makan uolss sebb aku nak isi perut kat modesto tu smbil dapat berjumpa blogger senior seperti KY Speaks, Haze & Wei Zhi apa pown korang layankan saje dulu yer...klu nak feeling2 tu jgn over sngt MySpaceaku bagi card merah kang.... :p

Modesto’s @ Capsquareme with Pui San1st kita orang ada ice breaking...ice breaking ni ROB yang buat...time ni memang menarik walaupun tak smpi 20 blogger yang datang...tapi aku dapat kenal hampir kesemuanya...

Modesto’s @ Capsquare1st...

Modesto’s @ Capsquarecuba tngok gelagat aidi when KY tgh demo on that Crispy Duck tu... :p

Modesto’s @ Capsquare
Modesto’s @ Capsquare
Modesto’s @ Capsquarekiri tu Lamb shank yang kena perap lama dengan Red wine...so its non-halal ok...terpaksalah kita orang menjamah salmon steak pan fried tu... :p

Modesto’s @ Capsquare
Modesto’s @ Capsquarechocolate brownies dgn ice cream, Tiramisu dan Pudding

Modesto’s @ CapsquareAidi, Qiefly, hamzah, and Kak Kue...FYI kak kue nie start blogging time 2005...tapi dia ni jenis humble blogger...Psst* tngok hamzah tu apa dia wat aku pown tak taw hehehe....

Modesto’s @ Capsquarelast but not least....all the blogger yang menghadirkan diri...ada few blogger yang dah balik awal...
Thanx to Modesto and Nuffnang a lot....

P/S : sapa kata tempat exclusive macam tu mahal...actually semua orang afford g sana taw... :p
QieflysiDolce

26 comments :

aizatshafiq said...

seronoknye makan-makan...
semua tu nuffnang sponsor ke?...

hamzah ian said...

ala.. baru nak curik gambar tp ko dah letak hakcipta.. hehe..

weh.. bz ke skrg?? jarang update aku tngk..

KiFli MaLLy said...

@Hamzah Ian hehehe...nanti aku send via email je la kat ko...

Aidi-Safuan said...

HAHAHAHAHHAA.... tuh ko edit muka aku tuh! mane aci! :P


nak picture plz. emel okay~

aidisafuan.prsuniten@gmail.com

KiFli MaLLy said...

@Aidi-Safuanseyes la mana ada edit...pic tu mmg candid kot...ok kejap lagi aku anta...

Syifa Alshah (wutwut) said...

meleleh tahu ?!

KiFli MaLLy said...

@elmo blurb hhaha...takpe2...lain kali sure ko dapat g :p

suzzsuzie said...

untung ada makan2 free....enjoy

KiFli MaLLy said...

@suzzsuziememang untung sngt u... :p

suezen said...

wow..tuuudiaaa makanan....hehehehe...mcm sedap je:P

Unknown said...

pembetulan~ makanan tu modestos yang sponsor, bukan nuffnang, yea?

ceksumolek's said...

woaa.. seronok dpat makn2 bersama blogger lain.. sronok jugak dot mkn free ^__^

FiqaSaleh said...

wahhhhhhhhhhhh...sedappppp.... ^_^

Pojiepooh Abdullah said...

Gemuklah aku kalau join gini rupa ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

KiFli MaLLy said...

@suezen memang sedap pun sue...mcm nak g lagi taw

KiFli MaLLy said...

@RobbOMG aha lah....my bad...am so sorry btw i dah edit semula... :P

KiFli MaLLy said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan memang seronok sngt u...klu ada lagi memang aku nak g hehe

KiFli MaLLy said...

@||| PöJìé PööH ||| no lah Pojie...ko just maintain jer...

LiFe KaMi said...

memang aktif le ko ni.. kami suka header baru tu.. smart bro..

KiFli MaLLy said...

@LiFe KaMi ahaksss....actually header tu dah lama...picture tu aku snap time kat surabaya....

KiFli MaLLy said...

@MX no la...Modesto yang sponsor...hehehe thanx to Modesto...

darkbatman said...

ahaha.. sonok ko bab mkn yer.
dh lame ak x join xtvt nuffnang.. hopefully pasne
ade lg event anjuran nuffnang utk ramai blogger..

KiFli MaLLy said...

@darkbatman yes for sure...hopefully lepas ni ada event2 yang menarik lagi :p

Aidi-Safuan said...

tuh nama tuh tukar la. mane ade orang kenal aidi. orang kenal justin bieber jer. :P

KiFli MaLLy said...

@Aidi-Safuan hahahah...taw la nama tu nama feymes ko time kat modesto... :P

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers