Aug 14, 2010

Jangan ketawa - Pil Puasa

lizard refused to been eaten by birduit mana boleh ko nak makan aku...ko pose sengallll....

korang semua dah penah tengok tak rancangan jangan ketawa nie...klu tak silap aku tahun lepas erk?? aku sendiri pown tak sure...tipu r klu korang cakap tak penah tengok kat astro warna...lepas aku nampak Dee wat iklan pasal pil puasa dia tu aku terus nak upload hahaha memang aku bantai gelak je semalam...apa lah cerita ko skang ni kan nok!!!apa pown korang layan dulu r no heart feeling ok



P/s : gelak sakan r korang sementara nak tunggu berbuka kannn.....
QieflysiDolce

8 comments :

shaffique said...

tapi kalau ketawa banyak2x bole sakit perut. haha.


My latest entry : Luntik, Kucing Bertelinga Empat

KiFli MaLLy said...

@shafiq jgn gelak banyak sngt!!!....hehehe klu ko sakit perut aku tak tanggung ahhaha

F. said...

haha hilang stressss =D

hamzah ian said...

hahaha...

KiFli MaLLy said...

@She is f.A.z.A yesss tahu takper....

KiFli MaLLy said...

@Hamzah Ian eh hamzah ko men gelak jer ker... :p

Unknown said...

Wahhhh.....

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers