My new short hair style...

form spring qiefly si dolcehari tu dapat request dari form spring... :p

waktu sudah tepat menunjukkan 12 tgh malam....so kelas pun dah start kehidupan kampus mula sibuk seperti dulu...so lepas update blog dan BW nak tidur esok kelas pagi uolsss...MySpace tanpa membuang masa lihat je la gambar sebelum dan selepas rambut aku kena tebas huhuhu agak lama aku jaga setahun lebih...actually ayah aku dah lama suruh aku pendekkan rambut tapi aku wat tak tahu jer tapi hari tu bufday [17 July] dia so aku terus potong pendek uolss...nak amik hati ayah bukan senang taw ayah kita tu dah lah jenis cerewet orang nya... :p muah sayang baba...

long hari cute boysebelum...

short hairselepas 1

new short hair styleselepas 2

Red Box sogotime ni 1st kelas ari tu terus ke RedBox sogo uolss...
pstt : pompuan yang posing sakan tu just ignore....time tu dia meroyan rindu lama tak jumpa aku katanya uolss....

P/s : mata sudah berat mahu tidur...selamat malam uolss sweet dreams....
QieflysiDolce