Memikirkan juadah untuk berbuka.

arghhhhhhh....aku lapar dahhhh.....

aduh jatuh sudah air liur aku ni MySpacemelihat makanan2 untuk berbuka karang....hurm lama betul aku tak menjamah ABC kan kalu kena sekali dua ni confirm nikmat...aku kena siapkan assignment dan khamis tu juga aku ada presentation kena buat tapi macam mana nak buat otak aku tak dapat berjalan dengan lancar...perut kosong otak kurang berfungsi hehehe MySpace takpe2 malam ni aku akan cuba untuk bersengkang mata hehehe....korang jom r tengok apa juadah aku berbuka petang ni kat bazar area pandan jaya...huhuu....

hurmmm makan dengan nasi campur sedap nie....
ni lagi selalu buat aku cair...5bijik 2 ringgit...confirm aku rembat...
dan last skali aku nak rasa murtabak daging nie....kot2 la sedap kannn...
dan last sekali aku teringin nak berbuka dengan ABC


p/s : ingattt beli tu jgn boros kawal skit sebb tu semua nafsu semata2....hahaha aku pun sama jer...selamat berbuka....
QieflysiDolce

aku yakin dengan bakat ko ada kak....

MySpaceyer akak aku memang yakin dengan bakat yang ko ada...amaran yer sila jangan gelakkan akak ini...kerana aku yakin dengan bakat yang dia ada mampu mengihurkan peminat diluar sana...aku rasa akak ni dari negara seberang pinoy girl...MY HEART WILL GO ON by CELINE DION itu tajuk lagu yang akak ini akan dendangkan...jadi marilah kita bersama2 menghayati persembahan akak ini....

LADIES n GENTLEMEN i give to u JES - MY HEART WILL GO ON



P/S : hah mcm mana uolsss....komen skit ???
QieflysiDolce

Macam mana agaknya kalau semua superhero seperti mereka.

MySpaceHohohoho!!! kamu mahu menjadi penyelamat no 1 negara jadi la macam dorang ni semua...comel sngt....


P/S : aku suka sngt makcik wonder women tu.....mereka sngt berani korang adooo???MySpace
QieflysiDolce

Berbuka di Haven @ Look Out Point

Haven @ Look Out PointHaven yang penuh kehijauan hehehe...
MySpaceyeahhhh akhirnya dapat gak aku on9...semalaman aku tak dapat nak update entry dan BW...sure dah bnyk hutang nak kena bayar sat g hehehe...takpe2 sebelum aku langsaikan hutang aku tue aku nak update berbuka aku kat Look out point hulu langat...dekat hulu langat tu ada 3 tempat iaitu Haven, Panorama dan Look out Point sendiri...klu korang nak yang romantik2 tu g la kat panorama yer...hehehe aku more prefer kat Haven restaurant sebb color dia yang hijau menarik minat aku nak bertandang ke situ....

Haven @ Look Out Pointsebagai tuan yang tanah gilakan Glam...muka aku kena lah kena tempek kat blog ni...maaflah camera phone aku tak cantik jadi gambar pown tak cantik :P

Haven @ Look Out Pointi just berbuka Grilled Chicken Chop harga RM25

Haven @ Look Out Pointdan for my drink pula...i prefer ice blended Chocolate Oreo Rm7 dan tak lupa juga arak halal hahah...Barbican raspberry falvour Rm5 ...

pemandangan dikala malam hari....memang sesuai klu nak celebrate ur happy moment time kat sini...hah yang penting at that time ada couple tu wat suprise birthday kat GF dia huhuh sweet sngt...

P/s : Nak klik sini klu nak tngok MAPS....
QieflysiDolce

Apa akan terjadi jika brand Barat masuk ke China

awwww....cak!!!

hye uolsss....sihat?? amacam pose arinie ader yang terkantoi tak??? petang tadi fuh nasib baik aku kuat iman klu tak dah lama aku masak kat umah ni hahaha....tukar tajuk kejap korang ada perasaan tak klu kat mana-mana shopping complex dorang tukar nama brand asal contoh mcm klu McD dorang tukar ker McU maybe takde la kot...klu kita lihat dari aspek barang pula seperti contoh kat Night Market (pasar malam) brand beg tangan Guess akan jadi Guesse tak pown Emporio Armani tu akan jadi Empo Amani jer...ok klu dah faham korang layan gambar brand dari china nie memang meletup uolss hahaha...

Asal : Giorgio Armani , Terkini : Georgi Amoni

Asal : Playboy , Terkini : Paperboy

Asal : Starbucks , Terkini : Lucky(*free deliver ok)

Asal : KFC , Terkini : KFG

Asal : Playstation , Terkini : Polystation

Asal : Teletubbies , Terkini : Bubbly Chubbies

Asal : Hello Kitty , Terkini : Hallo Betty

Asal : Mr&Mrs. Smith , Terkini : Yama & shizu

P/S : hahha tak tahan tngok Mrs.Smith tu agak berisi orangnya....
QieflysiDolce

Terima kasih "Sang Bulan" kerna menjadi Follower ke-400

full moonMySpace
Oh bulannnn....bulan melayan diriku lagi
pabila air mata membasahi pipi
dan lagu-lagu diradio
seolah-olah memerli aku
pabila~~~ kau bersama yang lain

hah!! amacam ok tak aku nyanyi khas untuk En Bulan kita hehehe....tepuk lah tangan skit, alaaa skit jer hehehe....tak sangka erk dalam tak sedar aku dah setahun berblogging akhirnya follower aku pown semakin meriah dan semakin GLAM ok...kerana GLAM itu adalah trademark kita semua orait...1 lagu cukup...2 lagu cukup...ouh maafkan lah saya tidak boleh nyanyi lama2 yer coz area ampang dan cheras ni dah hampir nak banjir aku nyanyi....

meh kita klik En.Bulan Purnama beramai2

Apa pun isi kandungan aku sebenarnya nak ucapkan ribuan terimah kasih yang tak terhingga buat kawan blogger2 semua yang sanggup follow blog aku yang tak berapa nak GLAM nie...aku sangat menghargainya...walaupun ada sesetangah yang terpaksa follow aku sebb aku ugut MySpacehehe...

P/S : bulan purnama bulan ramadhan...moga bulan ini membawa borkah buat kita semua...amin*sambil menadah tangan tinggi2...
QieflysiDolce

Mr.Bean dah ada Mykad (>_<)

waiting for the right guypenat taw tunggu....sampai dah boleh wat sup tulang untuk berbuka kang hahaha....

wuwueeee....rasa mcm nak nangis je hari nieMySpaceaku ingt aku datang lmbat kelas kol 8.ooam tadi tup2...lecture plk tak datang ada hal dah la kelas sejam je until 8.40am coz puasa period time dah beranjak awal 30Minit...hehehe nasib baik aku ada kelas petang tu so aku boleh lepak2 kat lobby sambil upadte my blog nie...tapi certain2 budak tu dah la kelas dia arinie jer lepas tu plk cancel isk2 sedih nyer tak pasal2 balik hostel lepas tu sambung balik titoooo hehehe....

hehehe sementara aku nak buat assignment aku terjumpa gambar Mykad Mr.Bean kat Facebook hehehe....betul uolsss aku tak tipu siap alamat menetap kat keningau sabah lagi hahaha...umur beliau kini dah pown menjangkau 55tahun MySpacelepas tu yang tak tahan sebab Mr.Bean selama ni jantinanya kurang dikenal pasti hehehe...khunsa katanya betul ke uolss....korang tngok Mykad kat bawah ni....
Mr.bean with his mykadhah!!! amacam puas dah hati korang hehe...

aku yakin lepas ni korang mesti nak taw wajah terbaru Mr.Bean kannnnn....hahaha sila jgn terkejut ok....MySpace

mr.bean shemaletadaaa....cantiktak Mr.Bean berwajah baru....

P/s : gurauan sekadar bersahaja...hope no hurt feeling plk yer....
QieflysiDolce