Edisi Video Comel: Wonder Girl perform berbaju kurung

 
hey uols,

happy weekend kepada semua, uols sapa sini yang tak nampak lagi video Wonder Gegurl yang pakai baju kurung. WOW~ like so ohsem ok. ko bayangkan lah kalau kat Korea tu asyik dok pakai seksi2 tapi bila turun Malaysia terus je pakai berkurung lengkap. Ko rasa?

perasan tak dorang sentiasa tertarik baju kurung mereka tu, hehe nampak lagi kemelayuan gitu. Maklumlah biasanya bila mereka perform pakai skirt senang skit nak kangkang besar tapi kali ni pergerakan mereka nampak terhad kan? walaupun pergerakan tu limit tapi itu tak menghalang dari mereka untuk kelihatan GORGEOUS di atas pentas.

 



 so korang tengok layan video kat bawah ini ok sewaktu mereka perform ni Stadium Negara, Kuala Lumpur Malaysia sempena Wonder Tour concert.