Oct 18, 2012

Jom Vote Hanis Zalikha di (Baskin-Robbins Flavor Election)


hey uols,


meh kita pakat ramai-ramai VOTE untuk sis Hanis Zalikha kat Baskin Robbins Flavor election :)
so nanti kalau dah menang sapa yang untung kalau bukan kita semua. Apa yang penting pemenang akan di celebrate di publika dan flavor tersebut akan kekal selama setahun bersama dengan manifesto yang mereka perjuangkan haha untuk Sis HZ dia mewakili World Class Chocolate diaman hasil kombinasi Campuran white chocolate dan juga dark chocolate mousse ice cream. 

Hehe..i dah vote okay dan siap jadi 1st drop comment kat Kemewahan Untuk Semua entry dia. So macam mana procedure nak vote Sis HZ mudah sajo uols just follow the step below:

pertama sekali apa yang korang kena lakukan seperti biasa ialah korang kena allow application ni kat FB korang dan kemudian korang kena like dan lepas itu korang akan nampak GAMBAR RAJAH seperti dibawah ^_^
huh tengok tu! korang masuk je terus nampak muka HZ terpampang kat situ kan senang terus klik sajo uols. Ada 5 calon yang bertanding dan setiap calon memberikan janji yang lumayan, tapi bagi i dapat free topping sudah memadai plus ianya berkekalan selama setahun pada hari dan masa tertentu WOW~ Seperti yang korang tengok bukan Hanis seorang je yang berkempem tetapi ada lagi pencabar2 yang lain seperti Sixth Seal, KySpeaks, Kinky Blue Fairy, dan ProudDUck (Itik bangga) hehe




dan langkah seterusnya korang hanya perlu klik seperti display pic diatas ^_^  *mudah bukan, lepas tu kalau dah settle korang just perlu share di wall korang sendiri.


so while uols semua baca entry ni kalau nak lebih cepat just klik kat "kotak bergerak" seperti di atas tu ok atau pun korang boleh ke Apps mereka di FB. So sekarang ni korang tengok apa janji Hanis Zalikha pada korang semua jika dia ditabalkan sebagai seorang Juara

Andai World Class Chocolate menang pilihanraya kali ini, ia berjanji untuk dapat free topping which includes both wet toppings like Caramel Praline and Hot Fudge and dry toppings Almond Diced and Chocolate Rice. Tambahan juga, siap dapat free whipped cream and cherry on top of that bagi setiap pembelian Double Scoop Ice Cream, seluruh Malaysia selama satu tahun

 so sekarang korang tunggu apa lagi terus lah mengundi and don't forget to spread this Good News~

No comments :