Oct 23, 2012

Review Screening: Paranormal Activity 4 not bad lah!


hey uols,


Kini baru je balik dari dari tengok screening Paranormal Activity 4, dan sampai je kat rumah makan open laptop terus update blog ko rasa aku dah duduk sorang2 kat ruang tamu ni. Terasa macam dah lalui paranormal sendiri plak kat rumah hehe


klu korang yang tak taw paranormal 2 jangan risau dia akan bagi refresh kembali kat korang apa yang terjadi sewaktu paranomal 2. Nak saja aku cerita apa yang terjadi kat rumah tu dan siapa berkait rapat tapi kalau aku dah start bercerita confirm semuanya aku terus spoiled. So aku menyarankan korang untuk pergi tengok sendiri. haha mungkin ada juga diantara korang akan berandaian "I want my money back" no lah just kidding.
dan siapa tahu permainan mereka ini mampu menunjukkan segala yang terjadi di dalam rumah mereka, So sapa ada kinect kat rumah tu aku suggest korang try hidupkan pada waktu malam dan kemudian cuba record dan lihat apa yang terjadi. seraaammmmm~

cerita ni menempatkan 4 anak beranak yang terpaksa melalui gangguan yang dibawa oleh seorang budak bernama Robbie, Robbie terpaksa bermalam untuk beberapa hari kat rumah mereka kerana mak robbie masuk hospital. Selama robbie duduk kat rumah tu ada je yang tak kena uols, So Alex bersama boyfriend dia memasang camera dari laptop di setiap sudut rumah. Dari situ mereka dapat perhati segala kejadian yang berlaku. Jangan lupa saksikan ok.

p/s: thanx to United International Pictures and Nuffnang for the invite :) 




2 comments :

chemay said...

teringin jugak nak tengok.
tapi yang PA2 dulu macam tak best.
jadi tak semangat sangat pulak nak pergi cinema.
aihhh
=.=

Kifli Mally said...

@chemay hihi jgn mcm tu. Belum tengok g mner tahu kli ni awk suka huhu