sekarang ni memang trend DUCK FACE ke? DUCK sana DUCK sini


hey uols,

cont dari entry ini,
macam mana aku boleh terlupa tentang gelagat lawak+annoying seorang budak ni kat youtube yang dia kononnya dapat sakit mata lepas tu doktor tu pun bagi MC selama 5 hari :) yang penting tu budak Singaporean ok bukan budak local kita sebab budak local kita tak berani lagi nak upload VLOG hehe so skang ni ramai yang duk asyik menaip kat blog instead of making a video.


tapi budak sorang ni nama dia Nur Feetri dan kalau tak silap umur 14 tahun buat satu video lepas tu siap buat mimik muka itik (DUCK FACE) ohmaigod kalau korang tengok tu memang menyampah rasa nak bagi sepakan terakhir jer biar dapat cacat kekal jadi mcm muka itik mesti dia happy ever after SETUJU? haha korang layan video dia kat bawah ini ok. Nak bagi warm up baru best kita mencerca uols haha


so macam mana uols? berapa bintang uols nak bagi kat budak tomey ni. Sabar kakak tahu ramai yang nak simbah cuka getah kat budak ni kan biar dpt muka itik tu kekal katanya haha.

ko bayangkan lah dia boleh upload video untuk kali kedua semata2 nak bagi tahu yang dia buat muka itik tu lagi dowh~ ok fine kalau pasal muka itik tu mungkin tak kisah lah walaupun hakikatnya korang mmg kejis tapi dia boleh pula cerita pasal BF dia yang tak kekal lama tu uols, siap sambut anniversary lagi uols walaupun dah break. Huh sesuai! ko counting lah sendiri tiap tahun sampai lah ko beranak pinak hehe

kalau korang tengok kat youtube tu ramai bebenor yang buat parody pasal budak ni ok. Famous dia kejap kan walaupun sebanyak 370K viewers tu semua tekan button dislike. Kejis uols :)


tak sangka kan aura budak ni sngt hebal yer hinggakan kak red (redmummy.com) sendiri pun ada mention pasal budak dan yang lebih havoc tu uols kak senduk feveret uols siap buat entry dan contest lagi ok. ko ghase? haha hebat marketing kak senduk hidop uols, KLIK SINI kalau nak usha entry kakak kita tu

nak join ke tak? klu aku join confirm akan menang *smbil buat duck face jgn marah huh. Ko ghase muka yang elok2 mcm ni kalau buat DUCK FACE agak2 meriah tak? ko tunggu yer aku pown nak buat juga :)

 hehe comel tak kita wak?

  
 ko rasa DUCK FACE mcm ni memang boleh dapat kunjungan dari orang ramai lepas tu pijak bertubi. baru nampak muncung itik tu lebih asli haha...
lepas ni sapa buat DUCK FACE depan aku, terus je aku shoot guna senapang gajah k daaaaa

No comments :