Mar 29, 2013

Yeah mek pergi bercuti dulu yer!

 hey uols,

bermula lah perjalanan mek selama 6hari kat tempat orang, Malam ni flight mek Naik AirAsia pukul 9pm so kena ke airport 2 jam sebelum check in, dengan berbekalkan 1 tujuan iaitu nak melihat keindahan kat tempat orang lebih-lebih lagi macam dekat Bangkok tu. Bercakap semuanya lemah lembut dan peramah jer. Wah terasa macam tak nak balik KL je bila dengar kawan aku bercerita pengalaman dia kat Bankok tu. Macam-macam uols~
dulu akak lelaki tapi sekarang akak dah ada rambut panjang. KO RASA?

biasalah uols naluri seorang adek2 ni sangat over excited kot nak pergi menjelajah ke tempat baru. orang baru cerita hari ni esok dia juga dah start kumpul duit nak g tempat orang dia tak taw apa kesudahan kat tempat orang kan. Siapa adek-adek tu? mek ker? haha

tapi apa pun niat tu ke betul uols, wah ko ingat mek nak pergi ke bangkok tu menuntut ilmu ke niat kena betul, tak challenging lah uols. Kalau boleh nak buat macam The HangOver tu haha

Boarding Pass = Check
Passport = Check
money convert = check
singlet and Shorts (wardrobe) = check
Sun Lotion = uncheck
Glasses = check
halal food = uncheck 
camera = check
notebook = check

well kepada korang semua just tunggu je lah apa kesudahan mek kat sana yer. Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar sebab mek ke sana dengan keadaan gamble je uols. Jangan risau kalau mek dapat online tu mek akan update vlog khas utk uols semua ok. I taw ramai yang yang rindu nak tengok keje gile mek kan haha ^_^

tengok lah dua tahun lepas mek ke Indonesia 
Indonesia released - part 1 (Malang Surabaya)
Indonesia released - part 2 (Kuta,Bali)

korang tengoklah kawan aku semalam dah sampai awal, bukan main lagi dia enjoy sorang2 ^_^
 
 
 We all checked in at Wall Street Inn, so basically they served rooms very nice ^_^ just can't wait to join em'
dan yang penting yer kawan aku sorang ni yang verangan chinese boy, katanya kena ushangoratoleh driver taxi tu siap pelawa dia pergi dinner uols. Ko tak taw dia sebenarnya nak culik ko lepas tu buat ko jadi maid kat bangkok tu hahahaha

 

4 comments :

Kak Senduk said...

Alang2 ko dah smpai sana . pi operate puki skali...

Kifli Mally said...

@Kak Senduk baiklah kak, balik nanti aku pos nonek aku kat rumah ko taw ^_^ haha

Rawlins byRawlins said...

Untunglah melancong!

Kifli Mally said...

@Rawlins byRawlins alaaa uols, tak le compared dgn uols, uols lagi hebat terus ke tempat yang jauh2