Kifli Mally: korang try search nama korang sendiri kat google!



hye uols,

mak budget uols semua dah pernah search nama korang sendiri kat google kan? takpe ko search je nama ko kot2 lah ada tersekit kan. eh ada yang tak pernah google nama sendiri ke? SLKNsedih lah kau nyah!. Ok mek pun dah lama selalu nak feeling type nama sendiri kat google kot-kot ada lah record yang encik goole ni jumpa.
 yesss tak sia-sia akak hitamkan ketiak. 

Sekali tengok ada uols. "Kifli Mally" so far mak seorang je yang menggunakan nama itewwww. Kadang tu mek type je Kifli confirm akan berselisih dengan Kifli AF tu. Kifli AF tu pun dah lah sama jambu macam mak ni. Lepas tu kalau korang nak tahu Kifli tu sebenarnya adalah nama sejenis roti yang femes di negara austrain. Sedih nama mak yang comel2 ni dijadikan makanan phui~
 hah ni lah dia makanan yang bernama Kifli tu uols, serupa tak dengan muka mak yang lonjong ni. Dah lah lonjong lepas tu ala-ala bengkok sedikit sama macam orangnya.
  Yesssss kalau mek type kifli kat google malaysia search tu nama mek keluar dulu then baru kifli af, tapi for sure lah orang akan search nama dia kan sebab dia dah ada title ^_^ nama mek akan diperlukan just incase kalau ada cerita yang bersangkut paut then baru lah blog mak ni akan muncul.

Hurm hari tu aku tak ingat sangatlah apa yang aku godek2 kat google sekali aku taip Kifli Mally terus keluar icon picture mek yang comel tu ^_^ so ini sekali gus membantu pencarian blog mek kat google.

ok nak dijadikan cerita hari tu aku adalah try google nama akak seorang ni kat tempat praktikal aku. Aku pun tak tahu nak buat apa then aku pun try lah search saja2 then keluar lah result. Lepas tu nama dia ada tersenarai kat blog member dia mana ntah mention nama dia sekali.

"oooo akak ni pernah study kat sini erk?"
"eh stalk akak erk?"
"@#$%^&*"
 
mak comel lagi ok dari taw gegurl, mak ada nipple ko ada? hahahahaha
girl ah like seriously ah itu korang panggil stalker ker? hurmmm nyesal pula aku mention kalau aku tahu better aku senyapkan diri jer. Sebab setiap orang yang aku nak amik tahu aku akan google even nama bapa aku sendiri. Tapi ko jangan fikir aku suka ko plk wahai gegurl 
sebab mak bukan lesbian haha

stay goddess people~

2 comments :

Anonymous said...

roti tu rupa like pisang bengkok uollss..heeee. Uolls punya x mcm tu kan..ahaks..!!

Kifli Mally said...

@Anonymous ouch, uols ni jahat taw ^_^ sakit ok kalau yang bengkok2 ni