Samsung Note 2 Brown umpama personaliti cinta dan sahabat.



hi uols,

Aku memang suka coklat! apa pun yang berkaitan dengan coklat akan menjadi option dalam setiap list yang aku buat, kalau bab Aiskrim aku memang akan memilih coklat berbanding flavor lain ^_^
event kalau dalam outfit of the day pun kadang-kadang aku akan pakai coklat untuk mood yang lebih ceria ^_^

COKLAT!!! sudah pun sinonim dengan kita, sesetengah orang seperti aku kalau berfikir je coklat ianya manis dan bersifat romantik! setuju tak?

Dibawah ni ada beberapa sifat untuk orang yang suka kan warna coklat:-
  • seseorang yang suka kan warna coklat mereka ni jenis yang jujur, tidak sombong sangat merendah diri. Personaliti ini juga bagi mereka yang berpendirian kukuh ^_^
  • seseorang yang boleh dipercayai, dan semua rahsia akan selamat dengan orang seperti kamu
  • Sentiasa berkeyakinan, telus dalam persahabatan dan mudah disenangi orang ramai (macam aku kan haha)
begitu juga seperti gadget baru ni, 
SAMSUNG NOTE II BROWN
ouh sangat romantik color ni, warna bumi dan warna keharmonian ^_^ sekarang ni aku tengah cari gadget untuk dibeli. Aku takde android lagi taw! so bila tengah nak decide tu keluar pula SAMSUNG NOTE II BROWN ni. Sekarang dah pening kepala nak fikir nak beli ataupun tidak? huhu

Bentuk yang licin, berkilat dan menarik setiap orang yang melihat. Warna Brown yang tak begitu terlalu striking dan menonjol. Memang sesuai untuk orang yang merendah diri macam aku ni hehe

OS

  • Android 4.1 (JellyBean)

Memory

  • 16GB

Camera

  • 8.0 Megapixels Camera Resolution (Rear)
  • 1.9 Megapixels Camera Resolution (Front)
  • Flash-LED available
  • Auto Focus available 

Display

  • HD Super AMOLED
  • 5.5"
  • HD (1280 x 720)
  • S Pen available 

Chipset

  • Quad Core Processor
  • 1.6GHz CPU Speed
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hah itu baru sikit taw, untuk specification yang selebihnya korang boleh tengok kat sini KLIK SINI
so tunggu apa lagi, pergilah ke outlet samsung yang berhampiran untuk menyaksikan dengan sendiri kehebatan dan keanggunan SAMSUNG NOTE II BROWN ^_^

 

stay gorgeous uols~ ^_^

No comments :