Jun 28, 2013

Cam Whore di Public Toilet!




hi uols,

Confirm ramai sangat di kalangan mereka yang blogger dan non-blogger ni yang suka bergambar ^_^ sehingga terjadinya cam whore. Cam whore boleh terjadi kat mana-mana saja termasuk lah toilet. Serius aku pun tak taw kenapa bila masuk toilet jer amik gambar dulu hehe biarpun nak tercirit sekali pun satu snap gambar sudah memadai ^_^

Bagi mereka yang mempunyai ciri-ciri muka penggoda amatlah diperlukan dalam catergory cam whore ni. 
yessss aku rasa tak cukup dengan itu yer, nanti mek akan datang dengan cam whore yang seterusnya ok
tapi memang tak boleh nak challenge dengan cam whore lahanat sekor kat bawah ni, makan hati dengan women betul beliau haha
kalau pose DUCK FACE pernah jadi trend untuk gegurl trend duck face untuk lelaki pun ada gak sebenarnya. Kalau tak silap aku Justin bieber dan juga Zayn Malik yang pernah nampak buat Duck Face versi lelaki ^_^

tapi korang nak tengok tak macam mana kaedah lepas ni korang boleh buat duck face dengan lebih natural takde nampak sangat macam terpaksa haha 
tengok lah bawah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hahahah gotcha, lepas ni ramai yang akan nampak natural bila posing dalam gambar hahaha

Stay goddess my loyal readers ^_^



3 comments :

chenlina said...

chenlina20160119
ray ban sunglasses
ugg boots
official coach factory outlet
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap jerseys
fake oakley sunglasses
toms outlet
coach factory outlet
tory burch handbags
air max 90
louis vuitton handbags
abercrombie and fitch
ugg outlet
coach outlet
cheap jordans
uggs outlet
nike free runs
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
lebron 11
michael kors outlet
canada goose outlet
ugg boots sale
michael kors outlet online
coach outlet store online
coach outlet
ugg boots sale
toms outlet
hollister outlet
ugg clearance
uggs australia
burberry outlet
nike air max
coach factory outlet online
michael kors outlet
coach outlet store
louis vuitton outlet online
cheap nfl jerseys
as

mmjiaxin said...

air jordan
chrome hearts
nike air zoom
toms outlet store
jordan shoes
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
oakley sunglasses
adidas tubular sale
adidas nmd runner
michael kors handbags
tiffany and co jewellery
links of london outlet store
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
michael jordan shoes
oakley store online
nike huarache
tiffany & co
air max thea
nike air huarache
roshe shoes
ralph lauren uk
kobe bryant shoes
true religion sale
nike zoom kobe
mlb jerseys shop
cheap oakley sunglasses
nike air zoom
oakley vault
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
cheap nfl jerseys
cheap nfl jerseys
gg

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers