Jun 3, 2013

Ucapan dari Siti Saida Tarudin



hi uols,

ok kejap yer nak fikir balik bulan berapa aku jumpa Siti Saida ni ^_^
oh yer aku baru ingat sewaktu aku pergi ke Istana Budaya sebab saksikan kawan aku bertanding dalam acara Iklon Musim ke2, tapi sampai sekarang ni tak keluar lagi di kaca TV penat dah tunggu kawan aku ni nak perform. 
Siti Saida such a sweet person!!!
dia peramah orangnya, easy to handle haha ^_^ 
apa pun Kifli Mally nak ucapkan thanx to Siti Saida sebab sempat record bersama Kifli Mally.

Ouh you guys wont believe this! Hari tu aku ada jumpa Lisa Surihani kat Digi Buddy Never Apart lepas tu video yang aku record lisa buat greeting tu dah hilang urghhh time tu aku meroyan jangan cakap lah. Naik 3 kg kalau aku meroyan hahaha sebab Makan banyak ^_^

tunggu entry seterusnya dari Kifli Mally ok.

Stay gorgeous readers. ^_^

3 comments :

Unknown said...

supra sneakers
kate spade
coach factory outlet
uggs outlet
abercrombie and fitch
burberry outlet
ugg outlet
coach outlet store online
mont blanc
oakley vault
polo shirts
true religion jeans
moncler outlet
rolex submariner watches
adidas outlet
coach outlet
moncler uk
jordan shoes
ray ban pas cher
christian louboutin shoes
uggs sale
coach factory outlet
kate spade outlet
canada goose
rolex submariner
oakley sunglasses
burberry handbags
miami heat jerseys
ugg boots paris
hollister outlet
toms shoes
adidas uk
asics shoes
moncler paris
michael kors outlet
oakley sunglasses
cheap cartier watches
ugg outlet
longchamp handbags
coach factory outlet
20168.16wengdongdong

Unknown said...

www11.17coach outlet factory
canada goose outlet
hugo boss
ugg outlet clearance
manolo blahnik
christian louboutin shoes
supreme
ray ban sunglasses
true religion
fidget spinner





arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers