Jun 28, 2013

Takut je dah bekerja ni blog jadi usang!



hi uols,

siapa sangka kan pejam celik pejam celik akhirnya kerja juga aku. Sekarang ni aku kerja kat pusat Bukit Bintang yer. Sesiapa yang feeling nak melawat aku tu boleh jer. Jangan lupa bawa makanan yer. haha

Hari tu aku ada gak jumpa Cik Lily n Hazman, feeling nak mengadu nasib katanya.
"Alaaaa uols lepas ni confirm takle nak attend event during office hour"
"tak pe deknon keje itu lebih penting, event ada merata-rata"

Baru je start kerja first day dah ada 3 event yang approach. Cuma timing je tak kena sebab office hour kan. Nak cabut tak le uols, sbb tu bukan company bapak! mek.haha
 Nanges kejap uols.

tapi selepas dengar dari pakar nasihat tuan dan puan dari dua blogger otai ni, terus hati sejuk sikit ^_^
walau apa pun yang terjadi entry tetap sehari akan update. Gigih khusus untuk loyal reader mek.ok lah uols nak siap pergi keje ni. Siapa nak lunch sama2 dengan kita? hehehheeh
Shantek tak mak? tengah siap2 ke ofis katanya~
stay goddess people~

9 comments :

Hafiz Rahim said...

Dapat keje ape tu?

Hidayah said...

Cantik...? Langsung tak! Tapi nampak hensem dan macho la.. cam Korean pun ada dah kak dayah tgk...hensem.. good luck dgn kerja..!

Kifli Mally said...

@Hafiz Rahim keje company insurance je wak

Kifli Mally said...

@Hidayah hahahha pagi2 dah buat kpop nye style taw ^_^

cci said...

cantik jauh skali.. tapi encemmmm... ^_^ macho tau...

Arliana Rashid said...

ini handsome okayyy

mmjiaxin said...

air jordan
chrome hearts
nike air zoom
toms outlet store
jordan shoes
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
oakley sunglasses
adidas tubular sale
adidas nmd runner
michael kors handbags
tiffany and co jewellery
links of london outlet store
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
michael jordan shoes
oakley store online
nike huarache
tiffany & co
air max thea
nike air huarache
roshe shoes
ralph lauren uk
kobe bryant shoes
true religion sale
nike zoom kobe
mlb jerseys shop
cheap oakley sunglasses
nike air zoom
oakley vault
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
cheap nfl jerseys
cheap nfl jerseys
gg

zzyytt said...

adidas iniki runner
cheap nba jerseys
fila shoes
lebron 15
michael kors factory outlet
nike shoes for men
bape clothing
nike shoes
nike mercurial vapor
golden goose starter

Yaro Gabriel said...

www0717

coach outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
polo ralph lauren
76ers jerseys
magic jerseys
ray ban sunglasses
polo outlet
nike revolution