Takut je dah bekerja ni blog jadi usang!



hi uols,

siapa sangka kan pejam celik pejam celik akhirnya kerja juga aku. Sekarang ni aku kerja kat pusat Bukit Bintang yer. Sesiapa yang feeling nak melawat aku tu boleh jer. Jangan lupa bawa makanan yer. haha

Hari tu aku ada gak jumpa Cik Lily n Hazman, feeling nak mengadu nasib katanya.
"Alaaaa uols lepas ni confirm takle nak attend event during office hour"
"tak pe deknon keje itu lebih penting, event ada merata-rata"

Baru je start kerja first day dah ada 3 event yang approach. Cuma timing je tak kena sebab office hour kan. Nak cabut tak le uols, sbb tu bukan company bapak! mek.haha
 Nanges kejap uols.

tapi selepas dengar dari pakar nasihat tuan dan puan dari dua blogger otai ni, terus hati sejuk sikit ^_^
walau apa pun yang terjadi entry tetap sehari akan update. Gigih khusus untuk loyal reader mek.ok lah uols nak siap pergi keje ni. Siapa nak lunch sama2 dengan kita? hehehheeh
Shantek tak mak? tengah siap2 ke ofis katanya~
stay goddess people~