kau jangan kekwat, blog kau hanya sampah!




HI UOLS,

for sure lah yang masuk ni berduyun-duyun macam dugong kena sebat naik ke darat kan, semata-mata nak baca entry mek yang hazab ni, 
actually takde apa2 pun yang mek nak cakap kat sini uols just nak share apa yang berlaku pada tahun lepas.

Di mana itu pertama kali mek lakukan kesilapan atas kecuaian mek sendiri.
Macam biasalah blogger2 ni kalau dapat attend event yang berbayar muka masing-masing bajet kekwat kan? muka feeling dia lah retis dialah rosmah mansur.
haha dia feeling rosmah mansur uols, walhal kita sepesis jer
tapi kes mek ni lain pula. Mek jenis yang cuai sebab mek jenis yang tak pernah nak concentrate dengan main objective. Selalu je melencong, contohnya orang suruh masak nasi, mek lari pergi sawah menampi beras.
nampak tak Bengong mek disitu?
milah ko jangan lambung tinggi sangat beras tu nanti reporter takle snap muka ko!
PR tu suruh mek buat beberapa benda dalam event tu tapi mek tak buat yer, mek pergi menyundal kat mana entah, serius satu hapa pun mek tak buat, nampak tak lagi sekali yang mek betul2 dah nazak bebenor bengongnya.
Biasalah mek kalau excited mengalah kan siti nurhaliza nak launching produk uols. Jadi mek pun dengan bangganya balik rumah. dengan harapan duit masuk poket.

Sekali submission esok tu, PR tu mintak screen shot n link sekali, apa lagi kematu lah jubo mek nak menjawab. Hanjing sangatttttttttttttttt!!!!!
Terus petir berdentum uols, sambung menyambung menusuk ke lubang telinga mek yang sedalam 7 inci ni. Hamik kau kena ceramah uols.
 
arghhhh bernanah telinga akak dhek....

korang rasa mek melawan tak? haha ko gila sah-sah lah mek diam kematu keraskan jubo. 
mek admit tu salah mek, sebab mek percaya satu perkara jer.

selagi mek tak lakukan kesilapan selagi tu lah mek akan terus cuai dan hanyut umpama kain buruk yang tiada gunanya lagi uols, ko nak buat lapik bra pun tak lepas sundalllll!!!!!!

so mek respect kat PR tu walaupun dia basuh bersih telinga mek luar dan dalam guna washing machine panasonic, mek tak melatah malah mek minta maaf kat dia yang mek memang belajar dari kesilapan ni dan cuba perbetulkan kesilapan ni.

Mek janji mek tak akan buat lagi senah, mek nyesal dan mek janji lepas ni mek tak nak main2 lagi.mek akan sentiasa buat muka ketat konon2nya mek ni seorang yang tegas.
harap muka mek ni dah cukup tegas yer.

Ok bai!!!!

Follow mek di:
Instagaram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

2 comments :

skidsoil said...

i tau nama blog i smpah (garbage) tp i tak kekwat apatah lg dgn hakak cantek cam uols.

Kifli Mally said...

@skidsoil

hahaha takde pun intention mek utk carut uols taw ^_^