OOTD Kifli Mally: The 3D Brown

HI UOLS,

Sungguh panas hari ini kan? namun mek tetap gigihkan diri untuk bakar diri mek dibawah matahari ini untuk buat koleksi OOTD. Feeling ko kan jah, walhal boleh je pergi berteduh kat mana yang sejuk ^_^ 

Hari tu mek pergi ke Mural 3D The Atmosphere @ Seri Kembangan, sangat enjoy mek dibuatnya banyak sangat lukisan Mural 3D untuk mek berposing sakan, tapi sayang tak cukup masa untuk mek nak berposing dengan semua hasil lukisan tu, sebab satu mural lebih dari 10 pose ko rasa?
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Total review:
Brown Leather Jacket: Sg Wang
Singlet Inner: Chatucak Market
Belt: Seed
Pants: Bundle Market
Shoes: Mabel
Grey Clutch: Kenanga Whole Sale

tip top ke tidak? Ahaks mek biasa-biasa je uols... nanti kalau nak loboskan mek dengan lebih lanjut uols follow je mek kat bawah hokayy.

Jom follow mek di:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

No comments :