Feb 1, 2014

Memang lahanat sangat tandas rumah aku ni.



Hi Uols,

hari ini sangat lah gampang yer, dengan semangatnya mek balik dari jogging tu isi perut makan KFC lepas tu dengan harapan menggunung balik mek boleh melabur kat amanah saham ^_^

Zrommmmmmmmmmmmmmmm!!!! berdesup mek drive nok! sngt pantas ok, kalau shamsol yusof nampak sure dia amik mek berlakon jadi balaci dia,

dengan pantas parking dan terus berlari-lari anak menyusuri kedai makan bawah rumah yang bermulut puaka itu. Naik lift, smpi je terus buka grill pintu rumah buka kasut, buka segala-galanya capai towel dan pusing tombol pintu toilet, #eh asal keras ni? ada orang kat dalam ker? setahu aku housemate semua balik kg aku sorang je kat rumah.
gigih mek berlari ok

TU DIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA toilet locked dari dalam lah siak!!!!
popo aku ni dah hujung lubang lah setannnnnnnnnnnn!!!!!! ko bayangkan macam mana aku menggelupuh time tu. Kunci toilet tu memang tak pernah wujud kat rumah tu, so dengan pantasnya mak mencari idea yang bernas
terpaksa mek gunting tupperware ni uols. Mek dapat juga hacked pintu tu 10saat sajooo. hebat tak? haha biasalah uols itu keje part time mek, kopak pintu rumah orang haha
muka yang puas selepas melabur amanah saham!!!!

Follow mek di:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

3 comments :

Shafiq Hashim said...

Hahahahaha...Sakit Perut Gelak..

http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nabilamedan.html

Khai Artzfar said...

curlast mek sekarang nih lepas ni leh jadi pencuri haha

siang bok said...

Halo