Perkenalkan inilah ahli Keluarga TKG Crew


hey uols,


wah dah begitu lama agak rasanya aku tak bercerita tentang TKG CREW ni kan, maklumlah masing2 dah berkerjaya so semua nak jumpa pun susah kalau nak berkumpul tu kena tunggu event dari TKG Event Planner buat event baru lah kami semua sekeluarga akan berkumpul

siapa sangka dalam sedar tak sedar ada diantara kami menjalinkan persaudaraan bertahun2 lamanya, alhamdulillah walaupun di dalam sesebuah keluarga itu tidak pernah kalau takde isu yang bermasam muka, bertekak sesama sendiri tapi apa yang penting kita orang tetap stick sebagai satu keluarga TKG CREW

 
kalau korang hebat mana satu pic aku yang comel dalam frame tu?
 
rasa begitu terharu kerana ramai yang menyambut dan memberi sokongan pada event yang dianjurkan oleh Tkg Crew. Pokok diatas menunjuk kan dimana TKG Crew telah membuat open house dan mereka(tetamu) harus memberi signature pada bill board kita orang dan alhamdulillah lebih dari 2++ orang yang datang. tu pun ramai lagi yang tak sempat nak turunkan cap jari.

kami akan cuba sedaya upaya untuk memberikan kelainan di dalam setiap yang besar kami anjurkan :) itulah yang membuatkan kami berbeza dengan group-group yang lain.  

so far ini lah keluarga TKG Crew yang sentiasa tak kering gusi dikala bersua muka, Tkg Crew ni bukan saja terhad kepada sesetengah orang malah ianya terbuka kepada semua orang. Tapi tu lah kan ada yang suka pada TKG Crew pada awalnya so mereka pun akan selalu hang out join segala aktiviti yang dianjurkan oleh Tkg Crew, tapi lama kelamaaan mereka bosan dan tinggalkan group ini dan ada juga yang mendiamkan diri kerana terlalu busy dengan kehidupan masing2.

itu tak menjadi masalah kepada Tkg Crew kerana boleh dikatakan orang-orang kuat Tkg Crew masih lagi bertahan untuk kekal kan Tkg Crew terus berjalan walaupun bilangan ahli keluarga kami berkurangan.

Menyambut bufday Untie Rashidah bermain jetski @Taman Tasik Prima Puchong,

itu merupakan event yang baru saja berlangsung Oct 2012 dimana kita orang memang rapat dengan untie Rashidah yang berasal dari puchong dan kemudiannya kita orang selalu akan menghadirkan diri andai Untie Rashidah mengadakan aktiviti buat TKG Crew sekalian. Best gilaaaa oh main Jetski dan apa yang penting Untie Rashidah membuat business Jetski sendiri MeganRata Sdn Bhd. Hah klu korang yang berminat nak sewa Jetski ataupun sukan air boleh lah ke fan page mereka ok.

Kepada korang yang nak tengok fanpage group kita orang sila lah klik sini untuk LIKE yer :) so far yang like tu pun hanyalah kawan, teman dan sahabat yang rapat, kalau dulu tu kan uols memang orang disekeliling aku tak tahu apa itu TKG Crew tapi setelah kami membawa canang dari mulut ke mulut terus ramai yang berbual tentang group kami ni, dan apa yang penting kalau korang google TKG CREW confirm dah ada link yang tersenarai dalam list Google :)

ok lah mungkin sampai disini dulu sebelum kita berjumpa dalam event seterusnya ok. muah~


6 comments :

Anonymous said...

Hi, I do think this is an excellent website. I stumbledupon
it ;) I will return yet again since i have book marked it.

Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue
to guide other people.
Here is my website :: Canada Goose Jacket Sale

Kifli Mally said...

@Anonymous thanx dear

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

Kifli Mally said...

@ketikketok perhaps this is a spam comments~

chenlina said...

chenlina20160119
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
canada goose jackets
beats solo
uggs boots for women
abercrombie and fitch new york
michael kors outlet online
tiffany and co
cheap ugg boots
toms shoes
michael kors outlet online
chanel bags
polo outlet
ralph lauren uk
kate spade handbags
ray bans
coach outlet
michael kors handbags
uggs on sale
hollister
the north face outlet
louis vuitton
celine outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
jordan retro 11
coach factory outlet
oakley sunglasses
hollister outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
toms shoes
beats by dr dre
coach outlet store online
tory burch outlet
louis vuitton handbags
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
as

dada24 Xu said...

birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
coach outlet store online
tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
20160806CAIYAN