Bosan Berblogging!



hey uols,

uols, pejam celik dah terasa yer lama juga aku berblog semuanya tentang personal, event, fashion, beauty n sponsored post. Siapa sangka dah cecah 5 tahun kan uols. 

ok tu belakang cerita lah tapi aku dah rasa macam aura untuk nak berblogging nowadays semacam jer dah tak macam dulu-dulu bila aku start masuk setahun jagung fuh dia punya commitment tu jangan cakaplah sampai rabak mata ni dibuatnya. Sampai pergi ke kelas tu member aku cakap "kelasssss uols datang campus pun pakai eyeshadow" kepala hotak ko tu bukan eyeshadow tu mata lebam.
mek makeup ber-concept kan panda makeup ok.

kalau macam dulu tu aku banyak berblog pasal kehidupan seharian dari lah aku bangun tidur masuk toilet mandi lepas tu feeling orchestra dalam toilet, keluar toilet nampak lipas terbang aku pun turut sama terbang. 

Sampailah ke campus macam mana aku study lepak mencarut dan mengumpat budak sekelas aku. haish tu semua kenangan taw.
lain pula dengan concept nya sekarang aku berblog seolah2 aku macam terkejar2 yelah sekarang ni Event boleh dikatakan ada tu memang ada dari 2 3 pihak tapi aku takut aku terlari dari tujuan sebenar aku berblog. (jangan percaya uols mak propa je ^_^) sebenarnya itu lah setiap orang nak kan? kan? kan? jangan tipu mak ok.

sebenarnya ada jer otai kat luar sana tu yang berblog lagi otai dengan menghasilkan entry yang menarik tak perlu nak perhatian sangat pun. Blogger sekarang ni follower setakat 34orang dah suruh kita follow kalau tak follow dia paksa pula siap ugut kalau boleh kannnn. Very the tak masuk akal.
 No hanjing face is allowed. 
Ada pula tu yang kalau aku ter-masuk TER masuk blog budak ni siap suruh klik LIKE dulu then baru aku boleh baca. Hurmmm itu jam better mak g goreng cekodok nok lagi sedap. Hanjing uols~
ni lah dia salah satu contoh, mak dah like untuk kesekian kalinya. Kalau termasuk blog dia lagi confirm kena tunggu like over 20seconds walaupun dah like kannnnnn. Mak takde masa 20 saat ni nak tunggu 
dalam 20 saat tu mak boleh buat siap turban complete macam YUNA taw ahahah.
maaf kesabaran mak tak tebal hanya setebal buah kurma sajoooo~

Aku dah janji dengan diri aku sendiri walau apa pun yang terjadi mek tak akan berganjak atau sesekali tinggalkan blog ni bersawang. Sebab mak dah berjanji untuk teruskan impian kawan mak untuk berblog uols. 
mak mana uols? aku laaaah langsi takkan pula mak kandung aku kannn hahah.

Kbai~


4 comments :

amirnawawi said...

Sesungguhnya menunggu untuk pop up Like tu hilang amat menjengkelkan, aku pangkah jer terus.

Hidayah said...

menci pop uo jugak..hehe..

dan kak dayah pun rasa mcm xberapa nak ada mood dgn blog..

terpikir pikir nkorang nkorang nih...cemana la boleh bersemangat bertahun tahun gigih dgn blog..

bak sikit semangat..bole..?

Kifli Mally said...

@amirnawawi taw takpe, aku mmg takde masa nak tunggu lama2

Kifli Mally said...

@Hidayah oooooo tu bukan semangat namanya kak dayah tu ketagih. Kalau ketagih mmg kita rajin hehe :)