Feb 14, 2013

GIF Camwhore tiga budak di KFC KLCC



hey uols,


since hari nie hari ber-camwhore sedaerah mek dengan kawan mek yang tak berapa nak jambu ni menggediks kat KFC KLCC, kekdahnya uols time ni mek baru balik dari satu event kat Bangsar Village alaaaaa Eyez Optometry Eyewear Showcase tu :)

balik je dari event tu trus mek dapat call

"Uols kat mana KLCC jom!"
"Ok babeh!"

dengan berpandukan Putra LRT aku sampai tepat di klcc. Haha tengah syok menapak masuk ke dalam perut klcc tu aku nampak kelibat jelly-jelly bertengek kat floor atas haha rupanya mereka berdua tengah mencuci mata ala-ala dikoridor sambil menunggu ketibaan mak.

Tujuan asal datang ke KLCC tu hanya untuk Dinner katanya, cuci mata tu of course lah wajib kot~ so dah penat decide nak makan kat mana? akhirnya KFC di jadikan main point.

walhal time Hari Wilayah yang lepas dorang semua dah bosan tengok KFC sebab habis je rehearsal terus ke KFC makan~ kannnn so tak pelah aku pun tak pernah lagi try Ayam Henry Golding tu. So tak salah kalau aku try kan. Nampak kat iklan macam sedap uols.
 hahaha berselera tak? hurmm no comment uols
korang tak tengok lagi video kat bawah ni. Ko rasa lah sendiri ok? 

serius uols itu minyak kan? kalau setakat kuah sayur dah lama aku hirup haha.
apalagi bila dah kenyal sundalllll~ jawabnya meroyan dengan camera sendiri here goes nothing~
barisan para camwhore Fad Vever, Daoz Razak n kifli mally
1st test muka baik jer semua.
2nd attempt fad n daoz dah berani buat mimik muka yer.
3rd hadek-hadek dah makin hilang kawalan.
4th amat biadap yer main tarik rambut haha.

All thanx to these awesome friend. Bukan selalu dapat lepak2 macam ni kan uols~ 
ini cerita kami, cerita uols bagaimana pula?


6 comments :

Anonymous said...

push button like

Anonymous said...

May I just say what a relief to uncover someone who
actually understands what they are talking about online. You definitely understand how
to bring a problem to light and make it important.
A lot more people must check this out and understand this side of your story.
I can't believe you are not more popular since you definitely have the gift.

Also visit my site: visit the following page

Lynn Easyanz said...

haha..waa..fun ah..best dpt lepaks2 camni kan?kan?..anyway..itu ayam tidak sedap laah..

Kifli Mally said...

@Lynn Easyanz yesss ayam tu mmg tak sedap pun huhuhu

dada24 Xu said...

cheap ray ban sunglasses
nike air max 90
michael kors outlet clearance
coach outlet store
adidas gazelle
nike free flyknit 5.0
true religion outlet
omega replica watches for sale
uggs canada
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet online
fitflops shoes
jimmy choo outlet store
versace sunglasses wholesale
wholesale nike shoes
tiffany jewelry outlet
discount oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
lebron james shoes 2016
cheap ray bans
coach factory outlet online
tiffany jewelry
ralph lauren uk
coach factory outlet
true religion
ray bans
coach outlet online
black timberland boots
pandora charms uk
cheap nfl jerseys
moncler uk
nmd adidas
canada goose sale

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers