Feb 21, 2013

Dinner di Rasta TTDI Seakan Retis



Hey uols,

siapa sini pernah ternah lemak kat Rasta TTDI.
cilok ayat ko kejap ye Epal, haha
hari tu kawan mak ada ajak uols makan kat situ, aku punya feeling tempat tu very the vouge boleh feeling2 snap pic kat tasik, ada laman~ sekali tengok nan hadooooo
sampai je uols kat situ aku rasa baru keluar kereta orang dah datang serbu ko. Dah terasa bahang retis uols~ kemudian duduk kat meja makan terus datang orang 5-6 orang mcm tu promote makanan dia. Bawa segala menu kat dapur tu apa yang ada semua tu dorang tunjuk kat weols~

Dek akak datang nak makan bukan datang nak sign autograph menu uols tu. Sedih taw idup macam ni. Dengan sorang pelat arabnya sorang pelat indon nya terasa 1 Malaysia kejap
Menu dia 5 keping taw itu kat table aku, tak campur lagi dengan table sebelah mak rasa uols ada lah dia letak menu scrapbook kat situ. Haha
Ipad tu pun menu uols, pilih sajoooo terus masuk dalam sistem haha ko adooo~
akak ni promote salah satu menu dia yang tip top katanyaaaaa~
so orang yang mudah terpengaruh adalah aku
so aku pun feeling nak try menu tip top dia 
nasi Tumpang!
nak tumpang ker mana?
hah letop tak nasi Tumpang mak malam tu uols. Dinner mak kali ni tip top taw
korang jangan feeling lah dapat makan ala2 pyramid walaupun jawapnya nasi tu tetap kena baring baru boleh ko jamah. Ada faham?
Ok dalam bungkusan nasi Tumpang ni dia ada nasi,daging,ayam,arca,telur dan sambal. Mak rasa ada lagi tu lauk yang tak dimention! oh yerrrrr Ikan uolsssss 
serius sedap mak tak tipu kalau mak tipu gtaw kat mak nanti mak belanja uols haha
selain dari itu juga ada pecal ayam, pecal lele, cucur udang dan cempedak goreng. 
Juadah malam tu the best ever. 
Kawan aku (Fad) tengah meroyan actually tu yang di order banyak sangat makanan.
dia tak kisah pun makanan tu habis or tidak sebab dia taw kawan2 dia semua DBKL hahaa
Nyum-nyummmmmmm sedap gila uols!
kalau uols ada masa jangan lupa try datang makan kat sini ok. 
Suasana kat sini not bad at all. Cuci mata lepak shisaha wifi semua adaaaaa~
Menu korang sebut je nak makan apa? InsyahAllah semuanya ada. Setakat western tu uols petik jari je terus siap haha

Address: Jalan Datuk Sulaiman, Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur, Malaysia
Alamat Poskod:
60000 Kuala Lumpur
GPS Coordinates: N3 09.519 E101 37.583

14 comments :

ISs said...

waaaaaaaaaaaaaaaa......
bestnya...sedap2 tengok....
terasa lapar pulak...

Jom ke sini :

Latest : Penjara Terbesar Amerika
Update : Keretapi Ferrari
Menarik : Muzium Sain Miami Lengkap Dengan Tangki Jerung
Popular : Gua Ais Terbesar Dunia
Pelik : Ombak Membeku Secara Tiba-tiba
Seram : Kuasa Air Membelah Jalan
Confius : Tasik Garam Warna-warni
Meletup : Kolam Terapung Di Tingkat 24
Meriah : Muzium Beratap Hood Kereta
Kreatif : Apartment dihiasi Bola Ping Pong

Dan Banyak lagi di Green Life..

ISs said...

waaaaaaaaaaaaaaaa......
bestnya...sedap2 tengok....
terasa lapar pulak...

Jom ke sini :

Latest : Penjara Terbesar Amerika
Update : Keretapi Ferrari
Menarik : Muzium Sain Miami Lengkap Dengan Tangki Jerung
Popular : Gua Ais Terbesar Dunia
Pelik : Ombak Membeku Secara Tiba-tiba
Seram : Kuasa Air Membelah Jalan
Confius : Tasik Garam Warna-warni
Meletup : Kolam Terapung Di Tingkat 24
Meriah : Muzium Beratap Hood Kereta
Kreatif : Apartment dihiasi Bola Ping Pong

Dan Banyak lagi di Green Life..

uzair othman said...

nasi tumpang original dalam daun pisang kan?

Kifli Mally said...

@uzair othman Rasa pun dalam lipatan daun pisang. Sebab nak bagi rasa tu lagi ada umph! kannnn ^_^

chenlina said...

chenlina20160119
hollister clothing
ralph lauren polo shirts
louis vuitton outlet
fitflops
pandora jewelry
michael kors outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
cheap uggs
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
as

Unknown said...

kate spade handbags
new balance shoes
ferragamo outlet
burberry outlet canada
ralph lauren outlet
coach purses on sale
nike free 5.0
true religion jeans outlet
discount nike air max
instyler max
reebok shoes
fitflops
supra outlet
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren outlet online
burberry outlet stores
moncler jackets
nike cortez white
armani exchange
ghd
ugg boots
nhl jerseys wholesale
coach factory outlet online
north face uk
pandora jewelry outlet
louis vuitton uk
white converse
cartier love ring
true religion uk
adidas nmd uk
toms outlet store
yeezy boost 350
lacoste polo shirts
nike air max 95
20160806CAIYAN

U Know said...

will always be the first to have the episode so please Bookmark our site Pinoy TV Replay. And add us on Facebook for update Tv Shows!!! Enjoy. ABS CBN Network all Tv shows updated here on this page.

U Know said...

Watch Online Tv Shows on Pinoy Tambayan. Stay tuned to watch the latest Pinoy Lambingan as well as Pinoy Network all Tv Shows on a daily basis.

U Know said...

Watch your favourite Pinoy Teleserye Channel, Pinoy Tambayan, Replay, Pinoy Lambingan and Pinoy Tv Shows online for free!

U Know said...

Watch All Pinoy tv Shows Video. Thousands of people from Philipines and the rest of the world watch Pinoy Lambingan Tv Replay online.

U Know said...

Watch All Pinoy Full HD Episodes on Pinoy Tambayan Shows online Replay, Pinoy Teleserye Channel Kapamilya Pinoy tv.

U Know said...

We Are Providing Pinoy Teleserye HD On Our Official Website Pinoy Teleserye every day.

U Know said...

Stay connected with us to watch all Episodes here on Pinoy TV Replay in High Quality. Watch All Pinoy HD Full Episodes on Pinoy Tambayan Shows online Replay.

U Know said...

Dear Lambingan users, you’re watching ABS-CBN And GMA Shows On Pinoy Tv Shows. Thousands of people from Philipines and the rest of the world watch Pinoy Tv Replay online.